Saturday, December 11, 2010

مراسم بزرگداشت خاطره کیانوش آسا توسط جمعی از همکلاسی هایش

kermashan news

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Rojhelat - صفحه اصلی by mezopotamya.10@gmail.com (Brazan) on 12/8/10


kiyanush-asaبا فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو در ایران ،تعدای از مردم کرماشان با حضور بر مزار مهندس کیانوش آسا خاطره این فعال دانشجوئی را گرامی ‌داشتند.

بنا به گزارشات رسیده از شهر کرماشان، در مراسم بزرگداشت خاطره کیانوش آسا، جمعی از همکلاسیهای وی نیز بر مزارش حضور یافتند، شرکت‌کنندگان در این مراسم با نثار گل بر مزار کیانوش آسا به مقام والای نامبرده ادای احترام نمودند.

كيانوش آسا از كردهای اهل حق كرماشان و دانشجوی ترم آخر فوق ليسانس مهندسی پتروشيمی دانشگاه علم و صنعت ايران بود كه روز ۲۵ خرداد ۸۸ سه روز پس از انتخابات در جریان تظاهرات اعتراضی مسالمت آمیز و میلیونی مردم در ميدان آزادی تهران مورد هدف گلوله نیروهای امنیتی رژیم ایران قرار گرفت و سپس سوم تيرماه‌ جسد وی در پزشكی قانونی تهران توسط خانواده‌اش شناسايی گرديد.

 
 

Things you can do from here:

 
 

عبدالله اوجالان:مبارزه برای بازگرداندن اتحاد تاریخی مابین کردها و ترکها

kurd and turk nations historical friendship

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Rojhelat - صفحه اصلی by mezopotamya.10@gmail.com (Brazan) on 12/8/10


serok-apo-15اوجالان برای از دست ندادن این فرصت ترکها را مخاطب قرار داده و گفت: ما با خلقها هیچ گونه مشکلی نداریم ،ما با نیروهای ارتجاعی و اقتدارگرا مشکل داریم، که در طول تاریخ به کردها ستم روا داشته‌اند.

رهبر ملت کرد عبدالله اوجالان در چهارچوب حمله دمکراتیک خلق ترک را نیز مخاطب قرار داده و در این رابطه به نکات زیر اشاره نمود:

ما هیچ مشکلی با خلقهای دیگر نداریم ، مشکل ما با نیروهای محافظه کار و اقتدارگرا است که در طول تاریخ به کردها ستم رواداشته‌اند ، قبل از هر چیز لازم است درک گردد نه کردها می‌توانند از ترکها دست بردارند و نه ترکها می‌توانند از کردها دست بردارند. اگر ترک با کردها رفتاری خصومت‌آمیز داشته باشند نمی‌توانند در منطقه آنادول از خود محافظت نمایند و آنادول را از دست خواهند داد. به همان صورت اگر کردها نیز قادر نباشند دوستی ترکها را حفظ کنند ،قادر نخواهند بود در مزوپوتامیا از خود دفاع نموده و مزوپوتامیا را از دست خواهند داد. رابطه کردها و ترکها از ویژگی خاصی برخوردار است .

رهبر ملت کرد عبدالله اوجالان با گفته‌های زیر روابط ۹۰۰ کردها و ترکها را مورد تحلیل قرار داده و گفت: اگر در سال ۱۰۷۱ اتحاد بین کردها و ترکها نبود، امروز ترکیه وجود نداشت. این اتحاد ۹۰۰ ساله بین کردها و ترکها اتحادی تاریخی و استراتژیک است. زیربنای امپراتوری عثمانی بر روی این اتحاد بنا نهاده شد. اگر این اتحاد و همبستگی نمی‌بود ،آنگاه نه حکومت عثمانی و نه ترکیه کنونی وجود نمی‌داشت.

توافق سال ۱۰۷۱ مبنای اتحاد تاریخی بین کردها و ترکها است

اوجالان همچنین خاطرنشان ساخت که این اتحاد از سال ۱۹۲۵ به بعد علیه کردها بر هم زده شد.

اوجالان در این باره گفت: مبارزاتی را که امروز ما به پیش می‌بریم علیه این بی‌عدالتی است، علیه از هم‌گسستن این اتحاد تاریخی است، چیزی که اکنون ما می‌خواهیم انجام دهیم ،مبارزه برای بازگرداندن آن اتحاد تاریخی مابین کردها و ترکها می‌باشد.

اوجالان در بخش دیگری از تحلیلات خود در خصوص نوشته‌های حسین گولرجه نویسنده روزنامه "زمان" در مورد گروه فتح‌الله گولن گفت: آنها نیز می‌توانند در پروژه دمکراتیزاسیون ترکیه و خاور میانه نقش داشته باشند، آنان مهمی در منطقه هستند، من آنان را همچون طریقت و یا جمعیت قلمداد نمی‌کنم، من فکر می‌کنم آنها بخشی از سازمانهای مدنی هستند و بیشتر به یک حزب شباهت داشته و نقش آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اوجالان گفت: اگر ۲ نیروی اساسی تلاش کنند با یکدیگر به توافق رسیده و از همدیگر حمایت نمایند بسیاری از مشکلات اساسی ترکیه حل خواهد گشت.

اوجالان همچنین گفت : احزاب سیاسی که تنها در فکر حفظ منافع خود هستند قادر به حل مشکلات ترکیه نیستند.

هم پیمانی ما با اتحادچی‌ها موضوعی نیست که مورد بحث قرار گیرد. باید این ذهنیت به محاکمه کشیده شود، ما اتحاد با طرفداران اصلاحات را اساس کار خود قرار می‌دهیم.

بر همین مبنا ،وقتی که مذاکرات به پیش روند و مسائل حل گردند، نیروهای محافظه گر و اقتدارگرا در خاورمیانه درهم شکسته شده و آن زمان ما می‌توانیم ادعا کنیم که مدرنیته‌ای جدید در حال تاسیس است.

 
 

Things you can do from here:

 
 

اپراسیون های ارتش ترکیه در کردستان ادامه دارد

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Rojhelat - صفحه اصلی by mezopotamya.10@gmail.com (Brazan) on 12/9/10

اartesh-turkiyeرتش ترکیه به عملیاتهای نظامی خود در بخش‌های مختلف کردستان ادامه می‌دهد. عملیاتی که این ارتش از 5 روز قبل در استان درسیم شروع کرده بود همچنان ادامه دارد.
عملیات ارتش ترک در استان درسیم که‌ از روز 4 دسامبر شروع شده است به صورتی گسترده ادامه دارد. بنا به گزارش منابع خبری هواپیمایی جنگی ارتش ترکیه نیز در این عملیاتهای شرکت و به بمباران منطقه می‌پردازند. به دنبال این بمبارانها در منطقه آتش سوزی رخ داده است.

 
 

Things you can do from here:

 
 

علم‌الهدی:حضور بانوان در مسابقات بین‌المللی شکستن مرز حدود اسلامی است

علم الهدی ترهات نیوز

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via PARSDAILYNEWS FEED by پارس دیلی نیوز به نقل از سایت حکومتی مهر on 12/10/10

منبع حکومتی:امام جمعه مشهد حجاب را ناموس کربلا و عاشورا دانست و گفت ،همگان باید در حفظ و رعایت آن کوشا باشند. آخوند علم‌الهدی امام ، و

 
 

Things you can do from here:

 
 

Wednesday, December 8, 2010

تلگراف خمینی به محمدرضا شاه پهلوی در 17 مهر 1341 - درین تلگراف خمینی حق رأی ...

خمینی نیوز

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Donbaleh.com by coles on 12/8/10

http://i53.tinypic.com/2ng5tl4.jpg تلگراف خمینی به محمدرضا شاه پهلوی در 17 مهر 1341 - درین تلگراف خمینی حق رأی زنان را موجب نگرانی علمای اعلام و سایر طبقات مسلمین دانسته بود!

 
 

Things you can do from here:

 
 

تراکتور-پرسپولیس؛ دختران هوادار تراکتور بازهم می آیند؟

حالا که دین دست وپاگیر اسلام نمی ذاره باهم باشیم چرا جداجدا هم نوبتی دختر و÷سرها رو نمی ذارن برن ورزشگاه
چرا رفتن به ورزشگاه ها را دوره ای وتفکیکی نمی کنند؟



تبریز نیوز فشذقهظ دثصس
tabriznews

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by modernity on 12/8/10

تراکتور-پرسپولیس، 18 آذر، ساعت 3
با ۲۴ امتیاز و ۴۰ نظر فرستاده شده در بخش ورزش
نظرات

 
 

Things you can do from here:

 
 

نامه سرگشاده جمعی ازدانشجویان محروم از تحصیل کورد به وزیر علوم وتحقیفات وفناوری

دانشجوی ستاره دار کردستان

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


امسال نیز به مانند سالیان پیش تعدادی از دانشجویان کورد داوطلب آزمون کارشناسی ارشد جهت ادامه تحصیلات با مشکل روبرو شدند. این دانشجویان به هنگام دریافت کارنامه آزمون دولتی و آزاد به جای دریافت کارنامه با عبارتهایی جالب از قبیل عدم وجود کارنامه برای داوطلبی با آن مشخصات در سایت دانشگاه آزاد و یا درخواست حضور درتاریخ 9-3- 1389هسته مرکزی گزینش دانشجو واقع در سازمان سنجش کشور مواجه شدند که علیرغم گذشت 6ماه از مراجعه ایشان به هسته گزینش تاکنون هیچگونه جوابی به این افراد داده نشده است و آنها همچنان در بلاتکلیفی به سر می برند. دانشجویان مذکور در نامه ای به وزیر علوم ضمن درخواست رفع بلاتکلیفی از خویش در ادامه نامه با تاکید برحق قانونی خویش در ادامه تحصیل تصمیم قاطع خود را درپیگیری خواسته خود از تمامی مجاری ممکن اعلام کرده اند.شایان ذکر است بنا به اظهار این دانشجوبان نامه آنها اکنون در پیچ وخمهای اداری سرگردان است. اسامی دانشجویانی که نامه را امضا کرده اند عبارتند از1. محمد صالح ایومن2.وحید بهرامی3.آرش صالح4.دلیر اسکندری که همگی از فعالین دانشجویی سابق کورد و از مسئولین سابق اتحادیه ی دمکراتیک دانشجویان کورد می باشند.

 
 

Things you can do from here:

 
 

دانشجو‌یان کرد قربانی سیاستهای سرکوب

دانشجونیوز danesho news
daneshonews

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Rojhelat - صفحه اصلی by mezopotamya.10@gmail.com (Brazan) on 12/7/10


۱۶ danoshjoآذر یادآور تاریخ استقامت و مبارزات دانشجویی است.

در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ شمسی دانشجویانی که ‌به ‌طور گسترده‌ای به ‌خیابانها سرازیر شده‌ و علیه ‌رژیم برخاسته‌ از کودتای همان سال اعتراض می‌کردند، با سرکوب همه‌ جانبه‌ای روبروشده ‌و سرانجام ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در این روز جان خود را از دست دادند.

در ۱۶ آذر هر سال یاد و خاطره‌۳  دانشجویی که ‌در اعتراض به ‌دیدار ریچارد نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا از ایران و همچنین برقراری روابط مجدد میان ایران و انگلستان در روز ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ در تهران کشته ‌شدند، گرامی داشته‌ می‌شود. دانشجویان در این روز که ‌بنام روز دانشجو نامگذاری شده‌است همیشه‌ علیه‌ حکومتهای استبدادی و فشار و خفقان اعتراض کرده‌اند.

سال گذشته‌ و در جریان اعتراضات عمومی مردم، دانشجویان به ‌منظور حمایت از ناراضیان به‌ خیابانها آمدند.

شایان ذکر است که ‌دانشجویان کرد در سالهای گذشته‌همچون پیشاهنگان دانشجویی در ایران نقش مهمی برعهده ‌داشتند. دهها دانشجوی کرد که‌ پیشگامان جنبش دانشجویی در ایران و شرق کردستان بودند، قربانی سیاستهای سرکوب جمهوری اسلامی شدند که‌ می‌توان به ‌این موارد اشاره ‌کرد:

کشته ‌شدن دانشجوی کرد ابراهیم لطف اللهی تحت شکنجه ‌نیروهای اطلاعات شهر سنه‌.

کشته ‌شدن کیانوش آسا دانشجوی کرد و اهل کرماشان در اعتراضات عمومی به ‌نتایج انتخابات سال گذشته‌ ریاست جمهوری در ایران.

تحمیل حکم اعدام به ‌دانشجوی کرد حبیب الله‌لطیفی  و همچنین تحمیل احکام طویل المدت زندان و تبعید دانشجویان کرد.

 
 

Things you can do from here:

 
 

آخرین سخنان صدام حسین در ویکی لیکس

دوا وته‌کانی سه‌دام حوسێن له‌ کاتی له‌داردرانیدا له‌"ویکی لیکس"دا

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


ئه‌من نا‌ترسێم،له‌و کاته‌وه‌ که‌ بوومه‌ سه‌رۆک چاوه‌ڕوانی رۆژێکی وام ده‌کرد، چوونکا سه‌رۆک دوژمنی زۆره‌. سه‌دام حوسێن له‌ کاتی له‌داردرانیدا وای گوتووه‌ به‌ڵام له‌ تێلێگرافێکدا که‌ باڵوێزی ئه‌مریکا بۆ واشنگتنی ناردووه‌، ئاشكرا کراوه‌ که‌ سه‌رۆکی پێشووی ئێڕاق، ساته‌کانی به‌ر له‌ له‌داردران، بێ ئیراده‌ی خۆی هه‌ڵله‌رزیوه‌. 

 

ـ ئه‌من نا‌ترسێم، له‌و کاته‌وه‌ که‌ بوومه‌ سه‌رۆک چاوه‌ڕوانی رۆژێکی وام ده‌کرد، چوونکا سه‌رۆک دوژمنی زۆره‌. سه‌دام حوسێن له‌ کاتی له‌داردرانیدا وای گوتووه‌ به‌ڵام له‌ تێلێگرافێکدا که‌ باڵوێزی ئه‌مریکا بۆ واشنگتنی ناردووه‌، ئاشكرا کراوه‌ که‌ سه‌رۆکی پێشووی ئێڕاق، ساته‌کانی به‌ر له‌ له‌داردران، بێ ئیراده‌ی خۆی هه‌ڵله‌رزیوه‌.

 

له‌ به‌ڵگه‌نامه‌کانی ئه‌م دواییه‌ی سایتی "ویکی لیکس"دا، که‌ رۆژنامه‌ی لۆمۆند ژماره‌یه‌ک به‌ڵگه‌ی رۆژی 7ی ژانڤیه‌ی 2007ی لێ بڵاوکردوونه‌وه‌، باڵوێزی ئه‌و کاتی ئه‌مریکا له‌ به‌غدا زاڵمای خه‌لیلزاد، تێلێگرافێکی بۆ واشنگتن ره‌وانه‌ کردووه‌ که‌ تێیدا باس له‌ دوا ساته‌کانی سه‌دام حوسێن ده‌کا که‌ له‌ 30ی دیسه‌مبه‌ری ساڵی 2006دا له‌دار درابوو.

 

به‌شێک له‌ ده‌قی تێلێگرافه‌که‌ به‌و جۆره‌یه‌: سه‌دام حوسێن، له‌ گرتووخانه‌یه‌کی نزیک به‌غداوه‌، له‌ ژووره‌که‌ی خۆیه‌وه‌ له‌ لایه‌ن ئه‌مریکییه‌کانه‌وه‌ و به‌ هێلی کۆپتێر هێنراوه‌ته‌ گرتووخانه‌یه‌کی ناو شاری به‌غدا. لێره‌وه‌ ئێراقییه‌کان به‌رپرسیاره‌تییه‌که‌یان گرته‌ ئه‌ستۆ. ئه‌مریکییه‌کان ئه‌و پلاتفۆڕمه‌شیان ئاماده‌ کردبوو که‌ سه‌دامی له‌سه‌ر له‌دار درا به‌ڵام باقیی ورده‌کارییه‌کانیان بۆ ئێراقییه‌کان به‌جێ هێشت.

 

له‌ درێژه‌یدا هاتووه‌: "سه‌دام ماسکێکی له‌سه‌ر بوو، ده‌سته‌کانی له‌ پشته‌وه‌ به‌سترابوون و به‌بێ خواستی خۆی هه‌ڵده‌له‌رزی، دوای ئه‌وه‌ی ده‌سته‌کانی کرانه‌وه‌، له‌به‌ر چاوی ئه‌و سێزده‌ که‌سه‌ که‌ دادگه‌ ده‌ستنیشانی کردبوون، تاوانه‌کانی بۆ خوێندرایه‌وه‌. له‌و کاته‌دا سه‌دام ناڕه‌حه‌ت بوو و وه‌ک ئه‌وه‌ی سه‌رکۆمار بێ ده‌ستی کرد به‌ قسه‌ کردن.

 

هه‌ر به‌گوێره‌ی تێلێگرافه‌که‌، یه‌کێک له‌ شایه‌دحاڵانی له‌داردانه‌که‌ له‌ سه‌دامی پرسیوه‌ داخوا له‌ مردن ده‌ترسێ یان نا و سه‌دام یش گوتوویه‌تی "ناترسێم، له‌و کاته‌وه‌ بوومه‌ سه‌رۆک چاوه‌ڕوانی رۆژێکی وام ده‌کرد، چونکا سه‌رۆک دوژمنی زۆره‌."



 
 
 
 

کمک سالانه ایران به عمار حکیم

کمک سالانه ایران به عمار حکیم

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


عه‌مار حه‌كیم له ئێران 70 ملیۆن دۆلاری وه‌رگرتووه‌

ئێران ساڵانه‌ 100 تا 200 ملیۆن دۆلار پاره‌ی داوه‌ته‌ چه‌ند پارتێكی عێراقی و ئه‌نجومه‌نی باڵای ئیسلامیش پشكی شێری هه‌بووه‌. به‌گوێره‌ی ئه‌و به‌ڵگه‌نامانه‌ی كه‌ سایتی ویكلیكس بڵاویان ده‌كاته‌وه‌ هاتووه‌، له‌ بروسكه‌یه‌كی باڵیۆزی پێشووی ئه‌مه‌ریكا له‌ عێراق "كریستۆڤه‌ر هێڵ" كه‌ له‌ ساڵی 2009دا ئاراسته‌ی واشنتۆنی كردوه‌، ئاماژه‌ی به‌ ده‌ستوه‌ردانی ئێران له‌ كاروباری ناوی عێراق داوه‌.
به‌گوێره‌ی به‌ڵگه‌نامه‌كان، ئێران ساڵانه‌ 100 تا 200 ملیۆن دۆلار پاره‌ی داوه‌ته‌ چه‌ند حزب و لایه‌نێكی سیاسی ناو عێراق.
ویكلیكس نوسیویه‌تی، ئه‌نجومه‌نی باڵای ئیسلامی كه‌ ئێستا عه‌مار حه‌كیم سه‌رۆكایه‌تی ده‌كات 70 ملیۆن دۆلاری له‌ كۆماری ئیسلامی ئێران وه‌رگرتووه‌.



 
 
 
 

کاظم دارای قاتل بین المللی جنایت میکونوس نامزد ریاست جمهوری اسناد ویکی لیکس

کاظم دارای قاتل بین المللی جنایت میکونوس نامزد ریاست جمهوری آینده طبق اسناد ویکی لیکس

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


ویکیلیکس بڵاوی کرده‌وه‌ که‌ کازم دارابی بکوژی دکتۆر سادقی شه‌ڕه‌فکه‌ندی به‌نیازه‌ خۆی بۆ هه‌ڵبژاردنه‌کانی سه‌رۆک کۆماری خولی داهاتوو کاندید بکا.بەڵگەنامەیەکی نهێنی کە لە لایان سایتی ویکیلیکس بڵاو کراوەتەوە، عەلی خامنەیی رێبەری ئێران لە دیداری لە گەل کازم دارابی پێی وتووە کە پۆستی سەرۆک کۆماری بۆ ماوەی نێوان ٤ تا ٨ ساڵ لە لایەن ئێوەوە بەڕێوە دەبرێت بەڵام دەبێت تا ئەو کاتە راهێنان بکەیت و خۆت پێبگەیەنیت. بۆیە هەر لە ئێستاوە بۆ خۆئامادەکردن لە هەڵبژاردنەکانی داهاتووی سەرۆک کۆماری ئێران، لە دەفتەری وەلی فەقیە پەروەردە دەکرێت.
کازم دارابی بەرپرسی ئێستای مافی مرۆڤی ئیسلامی لە فێرگەیەکی تایبەت کە محەمەد خاتمی و ئەحمەدی نژادیش تێدا دەورەیان بینیوە، بۆ چۆنیەتی بەڕێوەبردن و رێگەی پەیوەندییە دیپلۆماتیەکان راهێنان دەکات و بڕیارە بۆ ماوەی نێوان ٤ تا ٨ ساڵ پۆستی سەرۆک کۆماری ئێران بەڕێوە ببات. هەر لەو دیدارەدا خامنەیی سوپاسی دارابی کردووە کە بەرگری لە بەهاکانی ئیسلامی و نیزامی ئیسلامی کردووە و پێی وتووەکە خراپ کەوتبووە داوی پۆلیسی ئاڵمان بە هیمەتی سەربازانی ئیسلام توانیویانە بۆ وڵاتی ئیسلامی بیگەڕێننەوە.
هەر لەو بەڵگەشدا هاتووە کە کازم دارابی لە سەر راسپاردەی خامنەیی، بەرپرسیارێتی بەرزی لە نێوان ئیتڵاعاتی سپا و وەزارەتی ئیتڵاعات وەرگرتووە. هەرچەندە خۆی ویستوویەتی لە وەزارەتی دەرەوەدا پۆستێکی پێ بسپێرن بەڵام بە هۆی ئەوەی کە تازەیی لە زیندانی ئاڵمان ئازاد کراوەو گەراوەتەوە ئێران داواکەی پەسەند نەکراوە. هەر بە پێی بەڵگەکانی ویکیلیکس بڕیارە کازم دارابی لە بەیتی رەهبەری بەرپرسیارێتی وەرگریت و بۆ تاوتوێ کردنی ئەم بابەتانە هەموو رۆژانی هەینی و دووشەممە دارابی چاوی بە عەلی خامنەیی دەکەوێت.
*شایانی باسە لە هەڤدەی سێپتامبری ١٩٩٢ دکتۆر سادق شەرەفکەندی سکرتێری ئەو کاتی حیزبی دیموکراتی کوردستانی ئێران لە ریستورانتی میکونوس لە ئاڵمان، لە لایه‌ن کازم دارابی نێردراو و راسپێردراوی بەرپرسانی ئێران تیرۆر کرا و دادگای میکونوس لە بەرواری ١٠\٤\١٩٩٧ وێرای تاوانبار کردنی خامنەیی، هاشمی رەفسەنجانی(سەرۆک کۆمار)، فەلاحیان (وەزیری ئیتڵاعات) و وەلایەتی(وەزیری دەرەوە) ، کازم دارابی وەکوو بکەری سەرەکی بە زیندانی هەتاهەتایی حوکم درا بەڵام لە بەرواری ١٠\١٢\٢٠٠٧ ئازاد کراو گەڕایەوە ئێران.

 سه رچاوه کۆکراوه ی هه واڵ له چه ن مه ڵپه ر وهرگێراوه



 
 
 
 

وڤیــدیــــۆ:تێکه ڵچوون له نێوان دانشجویان و بسیجێان له پلی تکنیک-16 آذر89

aut news autnews

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

 
 
 
 

Tuesday, December 7, 2010

بیانیه دانشجویان دانشگاه پیام نور مریوان به مناسبت شانزده آذر روز دانشجو

16 Hbv 16 آذر

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Rojhelat - صفحه اصلی by mezopotamya.10@gmail.com (Brazan) on 12/6/10

daneshgah-payam-nourجمعی از داشجویان دانشگاه پیام نور شهر مریوان طی بیانیه‌ای به دلیل عکس‌العمل خشونت‌آمیز مسئولان امنیتی و اطلاعاتی ایران و در اختیار گرفتن سرپرستی برگزاری مراسم 16 آذر از طرف نیروهای حفاظتی و اطلاعاتی تصمیم گرفتند که این مراسم را بایکوت کنند.
دانشجویان دانشگاه پیام نور شهر مریوان در ابتدای بیانیه خود که به مناسبت 16 آذر روز دانشجو منتشر نموده‌اند ضمن تبریک این روز به تمامی دانشجویان چنین نوشته‌اند:
آذر یادآور تاریخ مقاومت و مبارازات دانشجویان در روز 16 آذر سال 1332 شمسی است، در این روز دانشجویان در حالی که به صورتی پراکنده به خیابانها ریخته بودند و بر علیه حکومت برخواسته از کودتای سال 1332 به اعتراض می‌پرداختند با سرکوب همه ‌جانبه دولت کودتا مواجه گشته که در نتیجه آن 3 دانشجوی دانشگاه تهران به نامهای احمد قندچی. شریعت رضوی، مصطفی بزرگ‌نیا جان خود را از دست داده و صدها دانشجوی دیگر دستگیر شدند.
شازده‌ آذر همچون روز دانشجو در ایران شناخته شده است، جنبش دانشجوئی همانند یکی از مهمترین بخش جنبش نوین اجتماعی می‌باشد، موضوعی که جنبش دانشجوئی را از دیگر عرصه‌ها متمایز می‌سازد روحیه انتقاد گرانه، آگاهی بخش و ایده آزادیخواهی آنان است. در جامعه ما نیز دانشجویان به وجدان آگاه جامعه تبدیل شده‌اند. جنبش دانشجوئی در ایران همواره علیه هرگونه ستم و بیدادگری به پا خواسته و به یکی از ستونهای اصلی روند دمکراتیزاسیون ایران مبدل شده است.
دانشجویان دانشگاه پیام نور مریوان در ادامه بیانیه خود آورده‌اند.
در حالی که دانشجویان به استقبال روز دانشجو می‌روند بحرانی فراگیر از نظر سیاسی ،اجتماعی، اقتصادی تمامی جامعه ایران را در بر گرفته است و ایران در بن بستی عمیق گرفتار آمده است. فشارها بر دانشجویان و کلیه فعالان سیاسی و مدنی در چند سال گذشته به صورتی گسترده افزایش یافته است.
اکنون که جنبش دانشجوئی به نیروی پیشاهنگ و پیشرو در ایران تبدیل شده ،حاکمیت از همه ابزارهای سرکوب خود جهت نابودی این جنبش استفاده می‌نماید.
دانشجویان دانشگاه پیام نور مریوان در پایان بیانیه خود آورده‌اند:
دانشجویان این دانشگاه مدت چند هفته است که خود را برای برگزاری روز دانشجو آماده می‌نمایند، اما مسئولان دانشگاه اجازه برگزاری مراسم را به دانشجویان نداده‌اند. ما بر این باوریم که مراسم برگزاری روز دانشجو باید از طرف خود دانشجویان باشد، نه اینکه مسئولان حکومتی و دانشگاه این کار را انجام دهند. به همین دلیل ما اعلام میداریم که در این مراسم شرکت نکرده آن را بایکوت و مسئولیت هیچ گونه حادثه‌ای را بر عهده نمی‌گیریم.

 
 

Things you can do from here:

 
 

بیانیه دانشجویان دانشگاه پیام نور مریوان به مناسبت شانزده آذر روز دانشجو

16 Hbv 16 آذر

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Rojhelat - صفحه اصلی by mezopotamya.10@gmail.com (Brazan) on 12/6/10

daneshgah-payam-nourجمعی از داشجویان دانشگاه پیام نور شهر مریوان طی بیانیه‌ای به دلیل عکس‌العمل خشونت‌آمیز مسئولان امنیتی و اطلاعاتی ایران و در اختیار گرفتن سرپرستی برگزاری مراسم 16 آذر از طرف نیروهای حفاظتی و اطلاعاتی تصمیم گرفتند که این مراسم را بایکوت کنند.
دانشجویان دانشگاه پیام نور شهر مریوان در ابتدای بیانیه خود که به مناسبت 16 آذر روز دانشجو منتشر نموده‌اند ضمن تبریک این روز به تمامی دانشجویان چنین نوشته‌اند:
آذر یادآور تاریخ مقاومت و مبارازات دانشجویان در روز 16 آذر سال 1332 شمسی است، در این روز دانشجویان در حالی که به صورتی پراکنده به خیابانها ریخته بودند و بر علیه حکومت برخواسته از کودتای سال 1332 به اعتراض می‌پرداختند با سرکوب همه ‌جانبه دولت کودتا مواجه گشته که در نتیجه آن 3 دانشجوی دانشگاه تهران به نامهای احمد قندچی. شریعت رضوی، مصطفی بزرگ‌نیا جان خود را از دست داده و صدها دانشجوی دیگر دستگیر شدند.
شازده‌ آذر همچون روز دانشجو در ایران شناخته شده است، جنبش دانشجوئی همانند یکی از مهمترین بخش جنبش نوین اجتماعی می‌باشد، موضوعی که جنبش دانشجوئی را از دیگر عرصه‌ها متمایز می‌سازد روحیه انتقاد گرانه، آگاهی بخش و ایده آزادیخواهی آنان است. در جامعه ما نیز دانشجویان به وجدان آگاه جامعه تبدیل شده‌اند. جنبش دانشجوئی در ایران همواره علیه هرگونه ستم و بیدادگری به پا خواسته و به یکی از ستونهای اصلی روند دمکراتیزاسیون ایران مبدل شده است.
دانشجویان دانشگاه پیام نور مریوان در ادامه بیانیه خود آورده‌اند.
در حالی که دانشجویان به استقبال روز دانشجو می‌روند بحرانی فراگیر از نظر سیاسی ،اجتماعی، اقتصادی تمامی جامعه ایران را در بر گرفته است و ایران در بن بستی عمیق گرفتار آمده است. فشارها بر دانشجویان و کلیه فعالان سیاسی و مدنی در چند سال گذشته به صورتی گسترده افزایش یافته است.
اکنون که جنبش دانشجوئی به نیروی پیشاهنگ و پیشرو در ایران تبدیل شده ،حاکمیت از همه ابزارهای سرکوب خود جهت نابودی این جنبش استفاده می‌نماید.
دانشجویان دانشگاه پیام نور مریوان در پایان بیانیه خود آورده‌اند:
دانشجویان این دانشگاه مدت چند هفته است که خود را برای برگزاری روز دانشجو آماده می‌نمایند، اما مسئولان دانشگاه اجازه برگزاری مراسم را به دانشجویان نداده‌اند. ما بر این باوریم که مراسم برگزاری روز دانشجو باید از طرف خود دانشجویان باشد، نه اینکه مسئولان حکومتی و دانشگاه این کار را انجام دهند. به همین دلیل ما اعلام میداریم که در این مراسم شرکت نکرده آن را بایکوت و مسئولیت هیچ گونه حادثه‌ای را بر عهده نمی‌گیریم.

 
 

Things you can do from here:

 
 

ڕیاڵ مه‌درید به‌هێزترین یانه‌ی ئه‌وروپیه‌ له‌ نێو یاریگای خۆیدا و به‌رشلۆنه‌...

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


له‌ ئامارێکدا که‌ ماڵپه‌ری فه‌رمی یانه‌ی ڕیاڵ مه‌درید بڵاویکردۆته‌وه‌ ، له‌ میانه‌ی وه‌رزی ئه‌مساڵدا تاوه‌کو ئێستا ڕیاڵ مه‌درید به‌هێزترین یانه‌یه‌ له‌ نێو یاریگای خۆیدا که‌ ٣٤ گۆڵی تۆمارکردووه‌ و ته‌نیا ٤ گۆڵی لێ تۆمارکراوه‌  ، ئه‌مه‌ جگه‌ له‌وه‌ی ڕوبه‌ڕووی هیچ دۆڕانێک نه‌بۆته‌وه‌ . به‌مه‌ش ئه‌و یانه‌یه‌ بووه‌ خاوه‌نی ژماره‌ی پێوانه‌یی و له‌ پله‌ی یه‌که‌م دێت له‌سه‌ر ئاستی یانه‌کانی خوله‌ به‌ناوبانگه‌کانی وه‌کو " ئیسپانی و ئیتاڵی و ئینگلیزی و .. هتد "  ..  ڕیزبه‌ندی ١٤ به‌هێزترین یانه‌ له‌ نێو یاریگای خۆیاندا به‌م شێوه‌یه‌یه‌ :

ئاماری گۆڵه‌کان له‌ نێو یاریگای خۆیان
یانه‌ گۆڵی تۆمارکراو گۆڵی لێ تۆمارکراو تێکڕای گشتی
ڕیاڵ مه‌درید 34 4 +30
به‌رشلۆنه‌ 33 7 +26
ڤیا ڕیاڵ 28 3 +25
ئارسناڵ 32 11 +21
مانچسته‌ر یونایتد 28 8 +20
بروسیا دۆرتمۆند 24 6 +18
چێڵسی 30 13 +17
ئه‌نته‌ر میلان 26 10 +16
بایه‌رن میونخ 24 9 +15
پاریس سان جێرمان 25 11 +14
تۆتنهام 28 14 +14
ڤاله‌نسیا 23 9 +14
ئه‌یسی میلان 21 7 +14
لیڤه‌رپوول 24 10 +14

جاری بینراو :494

ئه‌م بابه‌ته‌ بنێره‌ بۆ وێبگه‌ کۆمه‌ڵایه‌تییه‌کان/دڵخوازکردن


 
 
 
 

Monday, December 6, 2010

انفجار، قطع دست، حبس

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Radio Zamaneh by admin@radiozamaneh.com (Radio Zamaneh) on 12/5/10

به علت انفجار شیئی در یکی از محله‌های شهر مریوان، سه دانش آموز کشته و زخمی شدند؛ انفجاری که از سوی بعضی سایت های اصول‌گرا مشکوک خوانده شد.فرماندار شهر مریوان علت حادثه را حمل مواد محترقه توسط دانش‌آموزان عنوان کرد و شاهدان عینی علت این حادثه را انفجار بمب توصیف کردند.

این انفجار در کردستان یادآور چندین انفجار دیگر است که باعث کشته و زخمی شدن دهها تن از شهروندان شد.
آن‌سوتر مرزهای ایران در بلوچستان به‌علت تیراندازی نیروهای امنیتی و انتظامی سه شهروند کشته شدند.

طی هفته¬ی گذشته، یکی از شهروندان کرد در کرمانشاه به اتهام سرقت یکی از دست‌هایش قطع شد و

در آذربایجان هفت‌نفر به حبس محکوم شدند و فشار بر زندانیان هم¬چنان ادامه دارد.

کردستان

روز سه‌شنبه نهم آذرماه در شهر مرزی مريوان بر اثر وقوع انفجار، يک دانش‌آموز کشته و دو تن ديگر زخمی شدند.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی روانیوز، این انفجار در محله¬ی«موسک2» شهر مریوان رخ داد و در پی آن دانش¬آموزی ده ساله به نام جمال امینی کشته شد و دو دانش آموز دیگر زخمی شدند.به دنبال انفجار سايت خبری «آتی نيوز»، نزديک به جناح اصولگرايان در جمهوری اسلامی ايران، اين انفجار را «مشکوک» خواند و به نقل از شاهدان عینی علت این رویداد را انفجار بمب توصیف کرد.

در همان¬ حال محمد قربان کيانی، فرماندار شهرستان مريوان ضمن تائید خبر به ایرنا گفت: «سامان الياسی و آريا شيخ‌الاسلامی که با جمال امينی هم‌مدرسه بودند، در اين انفجار زخمی شده‌اند.»فرماندار مريوان گفته بود: «قراين نشان می‌دهد که يکی از دانش‌آموزان با خود مقدار زيادی مواد محترقه حمل می‌کرده است.»

به گزارش ايرنا به‌هنگام وقوع انفجار، به علت شدت آن، مسئولان محلی احتمال دادند که انفجار مواد منفجره‌ای مانند مين سبب بروز چنين حادثه‌ای شده باشد، اما فرماندار مريوان اين احتمال را رد کرد.هم¬چنین سايت «کرديش پرسپکتيو» گزارش داد: «اين سه کودک به‌دليل سرمای شديد تا آمدن مينی‌بوس گرد يک سطل زباله که آتش می‌گيرد جمع شده ‌بودند که به ناگاه شيئی در داخل آن منفجر می‌شود.»

طی هفته‌های گذشته سایت¬های نزدیک به اصول‌گرایان خبر داده بودند دو بمب به فاصله‌ی چند دقيقه در محل تقاطع جاده‌ی روستای قار به کمربندی بهشت محمدی شهر سنندج کردستان منفجر شده و دو زخمی برجای گذاشته است، اما فعالان مدنی ساکن سنندج اين خبر را تکذيب کردند.گفته می¬شود در مهرماه گذشته نيز سه انفجار در مدت يک هفته در مريوان رخ داده، اما اين انفجارها هيچ‌گونه خسارت مالی و جانی به دنبال ندشته‌اند.

در ماه‌های شهريور و مهر امسال درگيری‌ها و عمليات تروريستی در غرب ايران افزايش يافته است که عمده‌ترين آنها بمبگذاری در جريان برگزاری رژه‌ی نيروهای مسلح به مناسبت «هفته دفاع مقدس» در شهر مهاباد بود که طی آن ١٢ نفر کشته و ٨١ تن ديگر زخمی شدند.پیشتر کارشناسان مسائل کردستان در گفت‌وگو با زمانه تاکید کرده بودند، ایجاد فضای امنیتی در کردستان باعث فراهم شدن زمینه برای دستگیری هرچه بیشتر فعالان مدنی و شهروندان در کردستان می¬شود.

شاید ادعای این دسته از کارشناسان بی¬اساس نباشد، زیرا طی روزهای گذشته بیش از هفت‌نفر از فعالان مدنی در شهر مریوان دستگیر شدند.کردیش پرسپکتیو در این زمینه نوشت، چهار نفر از اهالی روستای «گوچکه» از توابع منطقه سرشیو مریوان توسط نیروهای امنیتی حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت و به مریوان منتقل شدند.

اسامی دستگیر شدگان ابراهیم سلیمانی، برهان رازخدیو، حمید مریمی، امید نوری ابوبکر یگانه، عادل سهرابی و رفیق سهرابی اعلام شده است و تاکنون از محل نگهداری و وضعیت آنان هیچ اطلاعی در درست نیست.در ادامه‌ی نقض حقوق بشر در کردستان، سه تن از شهروندان در شهر سقز به¬ نام¬های دلیر روزگرد، رزگار مرادی و قادر شیری از طرف دادگاه انقلاب این شهر به زندان محکوم شدند.

به گزارش آژانس خبری موکریان، بر اساس حکم صادره از سوی شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب سقز، دلیر روزگرد دانشجوی سقزی به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و«همکاری با احزاب غیر قانونی» به تحمل ده سال حبس، رزگار مرادی حقوقدان و قادر شیری نویسنده به اتهام «ارتباط با احزاب مخالف» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» هرکدام به تحمل پنج سال زندان محکوم شدند.در همان حال نادر مجیدیان، فعال مدنی برای ادامه ی مراحل بازجویی به بازداشتگاه اداره‌ی اطلاعات شهر سنندج منتقل شد.

این فعال کرد که در 19 آبان¬ ماه سال جاری از سوی اداره‌ی اطلاعات شهر سقز بازداشت شد، به مدت یک هفته در بازداشتگاه اداره‌ی اطلاعات این شهر تحت فشارهای جسمی و روانی ماموران اداره‌ی ستاد خبری اداره‌ی اطلاعات این شهر قرار گرفته است.از اتهام‌های احتمالی این فعال مدنی اطلاعی در دست نیست و ماموران امنیتی نیز هیچ توضیحی در خصوص دلیل یا دلایل بازداشت نادر مجیدیان به خانواده وی نداده‌اند.

در این هفته حکم قطع دست یک متهم به سرقت در زندان مرکزی کرمانشاه در حضورعده‌ای که دادستان کرمانشاه «اشرار و اراذل و اوباش سابقه‌دار محلات» خواند، اجرا شد.به گزارش ایسنا، رئیس شعبه‌ی ۱۰۷ جزایی کرمانشاه گفت: «فردی که به اتهام سرقت محکوم به تحمل شش‌سال حبس شده بود در رمضان امسال با مرخصی از زندان خارج و پس از اتمام مدت مرخصی به زندان مراجعه نکرده بود و قریب یک سال فراری بود که در نهایت حین ارتکاب جرم دستگیر و به ۵۷ فقره سرقت اعتراف کرده بود.»

به هنگام اجرای این حکم به دستور دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه، علاوه بر سارقین زندانی، نیروی انتظامی عده‌ای را تحت عنوان «اشرار و اراذل و اوباش سابقه‌دار محلات» نیز به منظور مشاهده‌ی اجرای این حکم و «عبرت گرفتن» از آن در زندان مرکزی کرمانشاه جمع کرده بود.از سوی دیگر علی‌رغم این‌که سه شهروند کرد در شهر بوکان به نام¬های انور نوجوان، فتاح اسماعیل‌زاده و سلیم آروم با قرار وثیقه‌های 20 و 50 میلیونی از زندان آزاد شدند، فشار بر زندانیان ادامه دارد.

افشین حسین پناهی برادر انور حسین پناهی زندانی سیاسی به دلیل شکنجه جسمی در وزارت اطلاعات شهر قروه پنجاه درصد بینایی خود را از دست داده و محمد صدیق کبودوند رئیس سازمان حقوق بشر کردستان، به¬ علت فشارهای روانی دچار بیهوشی شد.خانواده ی وی در گفت¬وگو با رسانه¬ها نسبت به وضعیت انور حسین پناهی ابراز نگرانی کردند.

آذربایجان

در حالی¬که فشارها بر فعالان آذربایجان ادامه دارد، طی هفته¬ی گذشته شماری از شهروندان به حبس محکوم شدند.به گزارش رهانا، حسین رونقی ملکی به اتهام عضویت در گروه اینترنتی ایران پروکسی و تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری و توهین به رئیس جمهور به 15 سال زندان محکوم شد.این فعال مدنی که 11 ماه در سلول¬های انفردای بند دو الف زندان اوین به سر برده روز ۲۲ آذرماه سال ۸۸ بازداشت شد و از زمان بازداشتش تاکنون خانواده‌ی او تنها چهاربار موفق به ملاقات با وی شده‌اند. وی هم¬اکنون در بند دو الف زندان اوین همراه با مهدی خدایی نگهداری می‌شود.

هم¬چنین علیرضا حسین‌زاده و رضا عبدی از فعالان آذربایجانی در شعبه‌ی سوم دادگاه تبریز به اتهام ساخت یک فیلم درباره‌ی دریاچه‌ی ارومیه به شش‌ماه حبس محکوم شدند.هرانا گزارش داد، علیرضا حسین‌زاده و رضا عبدی در تاریخ 21 اردیبهشت سال جاری بازداشت و پس از تفتیش مغازه و منزل و ضبط کامپیوترها و لوازم شخصی‌شان به بازداشتگاه وزارت اطلاعات تبریز منتقل و پس از حدود دو ماه با قرار وثیقه 300 میلیون تومانی در تیرماه سال جاری به‌طور موقت آزاد شدند.

در هفته¬ی گذشته حکم شش‌ماه حبس تعزیری و سی ضربه شلاق به مدت چهارسال حبس تعلیقی حامد حسن‌زاده و حکم نود و یک روز حبس و سی ضربه شلاق تعلیقی به مدت دو سال حبس تعلیقی برات دادگر از سوی رئیس شعبه‌ی ششم دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان شرقی تایید شد.سایت جنبش دانشجویی آذربایجان اتهام این فعالان را اخلال در نظم و آسایش عمومی عنوان کرده است. هم¬چنین حکم نود و یک روز حبس تعزیری و سی ضربه شلاق به مدت دو سال حبس تعلیقی جهانبخش و نادر بخت‌آور از سوی شعبه دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان شرقی تائید شد.هم¬زمان، دادگاه انقلاب تبریز طی ابلاغیه¬ای از این فعالین آذربایجانی خواسته است، در روز 11 دی¬ ماه جهت رسیدگی به موارد اتهامی‌شان در دادگاه حاضر شوند.بیشتر اتهامات این فعالان، عضویت در تشکیلات گاموح، اجتماع و تبانی جهت بر هم زدن امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام و معاونت در ارتباط با بیگانگان عنوان شده است.در میان اسامی این فعالان نام مهرعلی بیگلو و لطیف حسنی به چشم می¬خورد که هرکدام نزدیک به دویست روز در سلول¬های انفرادی به سر برده‌اند و گفته می¬شود طی این مدت مورد شکنجه¬های روحی و روانی واقع شده¬اند.

بلوچستان

هنوز چند روز از کشته و زخمی شدن هشت نفر در بلوچستان نگذشته بود که خبر کشته شدن سه نفر دیگر توسط نیروهای امنیتی و انتظامی هفته‌ی اخیر منتشر شد.
سردار «غلام نبي كوهكن»، فرمانده‌ی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان به ایرنا گفت: «مرزبانان استان با اقدامات گسترده اطلاعاتي و عملياتي علاوه بر توقيف 18 دستگاه خودرو و شناورهاي حامل مواد مخدر، 67 قاچاقچي مواد مخدر را دستگير كردند و سه نفر از سوداگران مرگ را به هلاكت رساندند.»

در هفته¬های گذشته نیز سه نفر بر اثر تیراندازی در جاده‌ی نصرت‌آباد بلوچستان کشته و زخمی شدند.

کارشناسان مسائل بلوچستان معتقدند، تیراندازی به سوی شهروندان بلوچ به صورت روزانه تحت لوای مبارزه با مواد مخدر صورت می¬گیرد که این تیراندازی¬ها سالانه باعث کشته شدن شمار زیادی از شهروندان در این مناطق می¬شود.

در ادامه‌ی بازداشت¬ها در بلوچستان، ابراهیم حسین‌بر، وبلاگ‌نویس بلوچ از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد.

به گزارش سایت حزب مردم بلوچستان، این وبلاگ‌نویس به دلایل نامعلومی از سوی نیروهای اداره‌ی اطلاعات بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.

ابراهیم حسین برگرداننده¬ی وبلاگ «استون» بوده و مسائل مربوط به بلوچستان را پوشش داده است.
لازم به یادآوری است، چهاردهم مهرماه سال 1387 یعقوب مهرنهاد، روزنامه‌نگار و دبير انجمن جوانان صدای عدالت در زندان مرکزی زاهدان اعدام شد.اتهام مهرنهاد، «محاربه و فساد فی‌الارض از طريق عضويت و همکاری با گروهک تروريستی موسوم به جندالله» اعدام شده‌ بود.بدین شیوه در هفته¬ی گذشته ضمن اینکه شماری از شهروندان در رویدادهای مختلف کشته شدند، قطع دست و بازداشت شهروندان و صدور احکام سنگین از جمله موارد نقض حقوق بشر در مناطق قومی و ملی بودند.

Share/Save/Bookmark

 
 

Things you can do from here: