Saturday, December 4, 2010

طبق اسناد ویکی لیکس، علی‌اف در گفتگو با نیکلاس برنز: وسعت تقلب در انتخابات ا...

ویکی لیکس و آذربایجان و انتخابات ریاست جمهوری

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by keshavarz on 12/3/10

خلاصه: بر اساس این سند که ویکی لیکس منتشر کرده، الهام علی‌اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان در دیداری با نیکلاس برنز، از معاونان وزارت خارجه آمریکا به او می‌گویدتقلب در انتخابات ایران تکان دهنده بوده. این که احمدی‌نژاد در یک شهر ترک زبان مثل تبریز رأی اول را می‌آورد اما موسوی در تهران برنده می‌شود، نشان می‌دهد که دست‌کاری آرا در تهران سخت‌تر بوده است.او گفته نمی‌داند چرا رهبر ایران محمود احمدی‌نژاد را به میرحسین موسوی ترجیح داده است. علی‌اف به شوخی گفت شاید خیلی خطرناک می‌شد که دو آذری در رأس حکومت باشند.علی‌اف گفته که برای تحریم اقتصادی ایران با غرب همکاری خواهد کرد. آقای علی‌اف در این دیدار هم‌چنین از «اقدام‌های تحریک‌آمیز» ایران در کشورش انتقاد کرده است.الهام علی‌اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان در دیدار با نیکلاس برنز، معاون وزارت خارجه آمریکا به او گفته است که گرچه روابط آذربایجان و ایران در ظاهر عادی است اما در اصل روابط دو کشور این‌گونه نیست. آقای علی‌اف گفته: نمی‌توان این موضوع را نادیده گرفت که احتمال دارد روابط آذربایجان و ایران دشوارتر شود. آقای علی‌اف هم‌چنین درباره دیدارش با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان گفته است: مرکل موضع بسیار قاطعی درباره ایران داشت و سعی داشت که من را هم مجاب کند. من به او گفتم که احتیاجی به این کار نیست. بر اساس سندی که ویکی لیکس منتشر کرده، رئیس‌جمهوری آذربایجان در این دیدار گفته است که از تحریم اقتصادی ایران حمایت می‌کند اما اعتقاد دارد در صورتی انزوای ایران مؤثر خواهد بود که جامعه بین‌المللی هماهنگ عمل کند. علی‌اف گلایه کرده است که بسیاری از شرکت‌های انرژی اروپایی در رعایت تحریم‌های پیشین سهل‌انگارانه عمل کرده‌اند. او گفته: استات‌اویل بیش‌تر از آن‌چه به ما کمک کند به ایران کمک می‌کند. علی‌اف از دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری روسیه نقل قول کرده است که مدودف یک بار به او گفته، روسیه نمی‌خواهد آمریکا ایران را در تنگنا بگذارد اما در عین حال نمی‌خواهد ایران کشوری هسته‌ای شود.علی‌اف گفت که اقدام‌های تحریک‌آمیز ایران در آذربایجان افزایش داشته است؛ هم در زمینه حمایت مالی از گروه‌های اسلامی افراطی و تروریست‌های حزب‌الله و هم در مواردی از قبیل: تامین هزینه های مالی برگزاری مراسم روز عاشورا در نخجوان، سازمان‌دهی تظاهرات در مقابل کنسول‌گری جمهوری آذربایجان در تبریز و استانبول، برگزاری مراسم خشن مذهبی در باکو و هم‌چنین پخش تصویر رئیس‌جمهوری آذربایجان در کنار ستاره داود در تلویزیون آذری زبان سحر که از ایران پخش می‌شود. الهام علی‌اف گفته قصد ندارد لزوم صدور روادید را برای سفر ایرانیان به آذربایجان لغو کند. علی‌اف هم‌چنین گفته که آذربایجان می‌خواهد یک تلویزیون فارسی زبان برای پخش برنامه برای ایران راه‌اندازی کند.
با ۹۹ امتیاز و ۲ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 
 

Things you can do from here:

 
 

:: سرگرمیلیست جدید "چهره های ماندگار" لو رفت

چهره های ماندگار

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by sabzeraha on 12/3/10

چهره ماندگار در عرصه عبادت و ریاضت: سردار زارع برای برپایی نماز باشکوه جماعت با بانوان چهره ماندگار در عرصه علم و فناوری پیشرفته: دکتر کردان به جهت سالها دود چراغ خوردن در دانشگاه آکسفورد چهره ماندگار در عرصه ساده زیستی: سردار صادق محصولی به دلیل حفظ میلیاردها تومان امانت امام زمان چهره ماندگار در عرصه فیلمنامه نویسی: فرج الله سلحشور به جهت نگارش فیلمنامه یوزارسیف چهره ماندگار در عرصه نقد منصفانه: حسین شریعتمداری به جهت انتشار روزنامه وزین کیهان چهره ماندگار در عرصه تناسب اندام: سردار فیروزآبادی به جهت رقابت تنگاتنگ با جنیفرلوپز چهره ماندگار در عرصه محبوبیت رسانه ای: کامران نجف زاده به دلیل خاراندن پاچه عده ای در رسانه ملی چهره ماندگار در عرصه ورزش: علی آبادی ملقب به پدر ورزش ایران به جهت قهوه ای کردن ورزش ایران در همه عرصه ها چهره ماندگار در عرصه صداقت و راستگویی: دکتر محمود احمدی نژاد و..... چهره ماندگار ماندگار ماندگار ماندگار: آیت الله جنتی به جهت ماندگاری برای همیشه بدون افزودنی های مجاز
با ۵۶ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 
 

Things you can do from here:

 
 

Kurdish prisoner found dead in his cell

tvhj kd,c firat news فرات نیوز پژاک نیوز

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via FIRAT NEWS AGENCY on 12/3/10

A Kurdish prisoner was found dead in his cell in Adana F Type Prison yesterday.Rahmi Oner who was serving life sentence in Adana Prison was found dead in his cell. The prison administration said Oner ..

 
 

Things you can do from here:

 
 

دادگاه سقز حکم زندان چند فعال سیاسی را تایید کرد.

src kd,c سشلاثظ دثصس سقز نیوز saghez news

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via KMMK Homepage on 12/3/10

بنا به گزارشات رسیده "جلال کسنزانی" اهل سقز که از سوی دادگاه انقلاب محکوم به 14 ماه حبس گردیده بود ،برای بار سوم دادستان سقز با عفو مشروط وی مخالفت نمود ،وی اکنون 9 ماه از حبس خود را در زندا ن گذرانده است.

 
 

Things you can do from here:

 
 

مدیریت نجات جان مردم بر اساس خرافات/زمانی که حماقت و خرافات در تصمیم گیری ها...

کارکرد حوزه علمیه دست به دعا بردن است.

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via گمنام گمنامیان by گمنام گمنامیان on 12/1/10

الاغ محترمی که بر مسند معاون وزیر کشور نشسته ای و جان مردم در دست تو است، اگر آخوند های ایران توان جلوگیری از بلایای طبیعی را داشتند، چرا ایران یکی از پرحادثه ترین کشورهای دنیا است ؟!مگر نه اینکه خبر مرگشان، بیشترین تعداد آخوند را در ایران داریم؟!
 چرا ایران ما  تبدیل به یک  خرابه شده است؟
به هر جای کشور که نگاه کنیم می بینم که یک احمق شش ستاره ، مدیریت بخشی از کشور را به دست گرفته است، از درمان و آموزش گرفته تا نیروی انتظامی !
اما برخی از این موجودات ابله، در نوع خود بی نظیر هستند ، آنها حماقت آمیخته به خرافات را به حد اعلای خود رسانیده اند، از طرفی نیز هیچ نظارتی بر آنها نیست وخود آنها نیز وجدان بیداری ندارند.
در یک کلام ، یک دیوانه جنایتکار را بر مسند ریاست نشسته است و جان مردم بازیچه حماقت آنها شده است؛ اینجا را به نقل از آفتاب بخوایند:
 نکته اینجاست که ما بیشترین تعداد آخوند در دنیا را داریم(متاسفانه) و بامزه اینجاست که پرحادثه ترین کشور دنیا هستیم، پس می توان براحتی نتیجه گرفت آخوند ها جلوی بلایای طبیعی را که نمی گیرند ، هیچ ؛ بلکه عامل افزایش آن نیز هستند!
بماند که اصولا آخوند خودش یک بلایای غیرطبیعی محسوب می شود !



 
 

Things you can do from here:

 
 

آیا شایسته است که نام نیروی افتضاحی ایران را پلیس بگذاریم؟/آیا نیروی انتظامی...

اخبار نیروی انتظامی

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via گمنام گمنامیان by گمنام گمنامیان on 12/3/10

خودم را عذاب می دهم و فیلم کشته شدن یک انسان در میدان کاج را بار دیگر می بینم، نپرسید چرا به خودم عذاب می دهم، بر پیشانی ما ایرانی هایی که در این دوران زندگی می کنیم، عذاب حک شده است.
به یاد می آورم برخوردهایی که تا کنون با پلیس ایران و پلیس دیگر کشورها داشته ام،
یک- قریب بیست سال قبل ، تازه دانشجو شده بودم. با دختری دوست شده بودم که یاد چشمهای زیبایش ، هنوز دل مرا می لرزاند. روزی در پارک ملت، گرفتار نیروی انتظامی شدیم، داشتم آخرین شعرم را با احساس تمام برای آن دختر می خواندم ، غرق احساسات بودم که یک افسر و دو سرباز سر رسیدند. یادم نمی رود که افسر مربوطه، جلوی چشم آن دختر و با پشت دستش آنچنان بر دهان من زد که خون جاری شد. بغض گلوی مرا گرفت و اشک هایم جاری شد. غرورم شکسته شد. بعد از چند ساعت بازداشت، پدرم آمد و زیرمیزی مربوطه را داد، رهایمان کردند. اما آن دختر با من قطع رابطه کرد، شاید مردی که آنچنان به گریه افتاده بود، دیگر برایش جذاب نبود.
دو- همان سال ، چند روزی به مسافرت رفته بودیم، وقتی برگشتیم با خانه ای خالی از اثاث مواجه شدیم، حتی تمام لباس های خواهرانم را نیز برده بودند! با پدرم به کلانتری رفتیم تا شکایت کنیم، بعد از یکساعت معطل شدن ، افسر نگهبان شکایت ما را با بی میلی خواند، بعد گفت، ماشین های ما لاستیک هایشان صاف است، بروید دو حلقه لاستیک بخرید ، بیاورید تا ما برویم دنبال دزد!
سه- با دوستانم چند روزی به شمال رفته بودیم، در یکی از شهرهای شمال یک ویلا اجاره کردیم ، دنبال کانالی برای خرید مشروب بودیم، پسر صاحب ویلا ، شماره ای را به ما داد و گفت دم در هر چه بخواهید ، تحویل می دهد. پولهایمان را روی هم گذاشتیم و چند بطر ویسکی سفارش دادیم. نیم ساعت بعد یک پلیس با موتور دم در ویلا بود، پول را شمرد و پلاستیک سیاه رنگی را که در آن چند بطری مشروب بود، تحویلمان داد. بله، دیلوری مربوطه، از پرسنل خدوم نیروی انتظامی بود !
چهار- سالها گذشت و به انگلیس آمدم. هنوز راه را از چاه نمی شناختم، با دختری دوست شده بودم. هنوز یکی دوماهی نگذشت که دوست پسر قبلیش ،شروع به آزار کرد و می خواست به زور مجبورش کند که رابطه اش را از سر بگیرد.یک شب یک اس ام اس ناشناس دریافت کردم که او مرا در صورت جدا نشدن از دوست دخترم،  تهدید به کشتن کرده بود ، نوشته بود آدرس خانه ام را نیز دارد.
به پلیس زنگ زدم، در کمتر از پنج دقیقه، دو افسر به خانه من آمدند ، از من شرح اتفاقات رخ داده را به صورت خلاصه پرسیدند و گفتند چون نمی دانیم این فرد چقدر خطرناک است ، لذا پلیس نمی خواست ریسک کند، منتظر شدند تا من یک چمدان کوچک از وسایلم را جمع کردم و مرا به هتلی بردند. هتل گرانقیمتی نبود، اما پلیس پولش را داد.
فردا به اداره پلیس رفتم و گزارش کاملی از من گرفتند، چند ساعت بعد افسر مربوطه به من زنگ زد و گفت : چون مدارک نیز کافی بوده ، او را اتهام تهدید به قتل ، بازداشت کرده اند. مدتی دادگاه طول کشید، من به پلیس گفتم نگران هستم که علیه او در دادگاه شهادت بدهم، مبادا آدرس مرا داشته باشد، پلیس ترتیب تغییر منزلم را با هزینه خودش داد.
پنج- شب دیروقت از پاب ، به منزل برمی گردم، جلوی پاب دعوا می شود و پلیس سر می رسد. جوان ساکن آپارتمان بغلی را می بینم که در وسط دعوا است، او را می بینم که با مشت به صورت یکی از پلیس ها می کوبد، می بینم که خون از بینی آن پلیس جاری می شود، بقیه پلیس ها سر می رسند و به همسایه من دستبند می زنند. صدای پلیس را می شنوم که جمله معروفش را  می گوید: به اتهام حمله به پلیس ، بازداشت هستید، اگر حرفی بزنید در دادگاه علیه شما استفاده خواهد شد.
تمام فردایش را به این فکر می کنم که حداقل دو سال زندان در انتظار اوست. وقتی از سر کار برمی گردم، پسر همسایه را می بینم که از خرید برگشته است. به او می گویم چه شد؟ می خندند و می گوید افسر مربوطه مرا بخشید. تلفنی به یکی از دوستان صمیمی ام می گویم چگونه ممکن است پلیس او را ببخشد ؟ می خندد و می گوید:پلیس اینجا با ایران فرق دارد، اینها تا جایی که بشود با افراد مدارا می کنند، از نظر مالی تامین هستند، زندگی راحت دارند، عصبی نیستند و عقده هم ندارند.
شش- در اخبار ایران می خوانم که سردار زارعی ، معاون پلیس ، مجبور شده که زودتر از موعد بازنشسته شود، چون با شش زن ، سکس گروپ داشته و خانه فساد راه انداخته است.جرمی که برای یک آدم معمولی ، مجازات سنگسار به همراه دارد. یادم می آید به جرم حرف زدن در پارک با یک دختر، دهانم پر از خون شده بود.
هم زمان در اخبار بریتانیا، داد و قال بر سر جرم یکی از پلیس های ارشد لندن است. دکتر علی دیزایی متهم است که از اختیارات خودش سو استفاده کرده و یک پناهنده عراقی را بازداشت کرده است. کماندور علی دیزایی او را بر اساس اختلاف شخصی، بی دلیل بازداشت کرده و به مرکز پلیس زنگ زده بوده و گزارش درگیری داده بود. آن جوان عراقی، چند ساعت در بازداشتگاه گذرانده بود تا اینکه آزاد شده بود. بعد از مدتی، کماندور علی دیزایی، افسر بسیار رده بالای پلیس، که شاید جزو ده نفر اول پلیس باشد، با تابعیت بریتانیا، به دو سال حبس محکوم شده و از اداره پلیس نیز اخراج می شود. در اینترنت می خوانم که اداره پلیس ، به آن پناهنده افغانی مبلغ کلانی به عنوان خسارت داده بوده است.
یادم می آید که در یوتیوب کلیپی است که یک افسر نیروی انتظامی، افغان های مهاجر که غیرقانونی وارد ایران شده اند را وادار می کند بر سر خودشان بکوبند و بگویند دیگر به ایران نمی آیند. ناگهان به عنوان یک ایرانی، از خودم خجالت می کشم، شرمم می آید که پلیس کشورم ، با گروهی آدم بی پناه، اینگونه وحشیانه رفتار می کند. اما آن خجالت را فراموش می کنم، می گویم از نیروی انتظامی چه توقعی است، زمانی که با ماشین از روی شهروندان کشور خودش رد می شود، چه توقعی داریم که با خارجی ها انسانی برخورد کند!
در تظاهرات کوی دانشگاه، یازده سال پیش، دانشجویان شعار می دادیم:(نیروی افتضاحی ، خجالت ، خجالت!)فکر می کنم همان اسم  نیروی افتضاحی ، بیانگر همه چیز باشد. 

 
 

Things you can do from here:

 
 

مسلمان عزیز، قسم به انسانیت تو، اگر لختی چشمت را بازکنی و ببینی که سنگسار چه...

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via گمنام گمنامیان by گمنام گمنامیان on 12/3/10


به یاد آورید که این مجازات وحشیانه برای یک رابطه جنسی است، براستی یک رابطه جنسی(که در آن رضایت دو طرف نیز وجود داشته است) چه ضرری نهفته است که باید اینچنین وحشیانه و حیوان صفتانه کسی را شکنجه کرد تا بمیرد؟
مسلمان عزیز، آیا وقت آن نرسیده که کمی شک کنی؟! شک کنی که یک دین الهی نباید اینگونه وحشی گری بیجا به خرج بدهد؟!
روند آماده سازی برای سنگسار، قریب نیم تا یک ساعت طول می کشد، در این بین فرد مجرم که هنوز زنده است، باید سخت ترین لحظات ممکن را تحمل کند، می داند که تا چند لحظه دیگر سنگباران خواهد شد. در این مدت فقط ضجه می زند و التماس می کند.
مرد و یا زن مجرم را ابتدا غسل می دهند، می دانید چرا؟! چون بدن آنها بعد از سنگسار آنچنان تکه و پاره شده که دیگر امکان شستشو دادن آنها نیست.
بعد آنها را زنده در کفن می گذارند، سر و ته کفن را به مانند شوکولات می پیچانند. بعد فرد را در گودال هایی که از قبل کنده اند،قرار می دهند، مرد را تا کمر و زن را تا گردن. (در اینجا نیز به زنان ظلم مظاعف می شود.)
بعد جماعتی که به فاصله حدود ده متر دور این گودال حلقه زده اند، شروع به پرتاب سنگ می کنند، سنگ ها نباید زیاد بزرگ باشد که مثلا با چند سنگ طرف کشته شود، آنقدر هم نباید کوچک باشد که طرف زنده بماند.
معمولا پرتاب سنگ، نیم ساعت طول می کشد ، نیم ساعت فرد باید زجر بکشد ، به وحشیانه ترین حالت شکنجه شود . این وحشیانه ترین حالت شکنجه است.
حال به یاد آورید که این مجازات وحشیانه برای یک رابطه جنسی است، براستی یک رابطه جنسی(که در آن رضایت دو طرف نیز وجود داشته است) چه ضرری نهفته است که باید اینچنین وحشیانه و حیوان صفتانه کسی را شکنجه کرد تا بمیرد؟
مسلمان عزیز، آیا وقت آن نرسیده که کمی شک کنی؟! شک کنی که یک دین الهی نباید اینگونه وحشی گری بیجا به خرج بدهد؟!
مطالب قبلی:



 
 

Things you can do from here:

 
 

ویكیلیكس:ئه‌ردۆغان بێ‌ئاگایه،سارکوزی ژنانییه،بێرلسکۆنی له‌خۆباییه و حامید که...

wikileaks in kurdish kurdistan

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via (title unknown) by werash on 12/1/10

ویكیلیكس: دوێنێ کۆمه‌ڵێک به‌ڵگه‌نامه‌ی نهێنیی دیکه‌ی بڵاو کرده‌وه که زیاتر له 250هه‌زار به‌ڵگه بوون و ئه‌مجاره‌یان ناڕه‌زایی زۆربه‌ی وڵاتانی لێکه‌وته‌وه. ئه‌مه‌ریکا ئه‌م کاره‌ی به توندی ئیدانه کرد و رایگه‌یاندووه ئه‌مه گیانی هاوڵاتییانه ده‌خاته مه‌ترسییه‌وه. هه‌ندێک له وڵاتانی دیکه‌ش گوتوویانه ئه‌م به‌ڵگانه جێگه‌ی گومانن. به پێی سه‌رچاوه‌کانی هه‌واڵ، له‌م به‌ڵگانه‌دا ئه‌مجاره‌یان به ئاشکرا باس له تایبه‌تمه‌ندیی هه‌ندێک که‌سایه‌تیی سیاسی کراوه که هه‌ندێکیان له خواره‌وه ئاماژه پێده‌که‌ین.

له‌م به‌ڵگانه‌دا، "سیلڤیۆ بێرلسکۆنی" سه‌رۆک کۆماری ئیتالیا وه‌ک که‌سێکی "له‌خۆ بایی که هیچ کارێکی له‌ده‌ست نایه‌ت"، ناسراوه. بێرلسکۆنیشی گوتوویه‌تی ئه‌م به‌ڵگانه‌ی "مایه‌ی پێکه‌نین".

"نیکۆلا سارکوزی" سه‌رۆک کۆماری فه‌رانسا، که‌سێکه "به گوێی که‌س ناکات و ژنانییه". سارکوزیش له وڵامی ئه‌م به‌ڵگانه‌دا گوتوویه‌تی، ئه‌م به‌ڵگانه "دیموکراسی ده‌خاته مه‌ترسییه‌وه".

 "ئه‌نگێلا مێرکل" گه‌وره راوێژکاری ئه‌ڵمانیا، که‌سایه‌تییه‌که که "ناوێرێت بڕیاری گرینگ بدات و ناتوانێت ریسک بکات".

"ره‌جه‌ب ته‌یب ئه‌ردۆغان" سه‌رۆک وه‌زیرانی تورکیا، که‌سێکی "بێ‌ئاگا و ئیسلام‌خوازه و گیرۆده‌ی کار کردنه". ئه‌ردۆغان ئه‌م به‌ڵگانه‌ی به گوماناوی له‌قه‌ڵه‌م داوه.

"حامید که‌رزای" سه‌رۆک کۆماری ئه‌فغانستان که‌سایه‌تییه‌کی "لاوازی هه‌یه و تووشی مالیخولیا(ناهاوسه‌نگیی ده‌روونی) بووه".

"ڤیلادێمیر پۆتین" سه‌رۆک وه‌زیرانی روسیا، "سه‌رۆکی داروده‌سته‌یه‌که و حکومه‌تی روسیا، حکومه‌تێکی به‌فه‌رمی مافیاییه".

له‌م به‌ڵگانه‌دا، دیپلۆماتێکی ئه‌مه‌ریکایی گوتوویه‌تی که "قه‌زافی" سه‌رۆکی لیبیا، "له سه‌فه‌ره‌کانی‌دا به‌رده‌وام کچه په‌رستارێکی ئۆکراینیی باڵابه‌رز و جنسیی له‌گه‌ڵ‌دایه".

"ئه‌حمه‌د وه‌لی که‌رزای" برای حامید که‌رزای، "بازرگانی ماده هۆشبه‌ره‌کانه".

هه‌روه‌ها ئه‌م به‌ڵگه نهێنییانه‌ی ئه‌مه‌ریکا که ویکی‌لیکس بڵاوی کردۆته‌وه، زۆربه‌یان په‌یوه‌ندییان به رۆژهه‌ڵاتی ناوه‌ڕاسته‌وه هه‌یه و تێیدا باسی ئه‌وه کراوه که هه‌ندێک له وڵاتانی عه‌ره‌بی داوایان له ئه‌مه‌ریکا کردووه هێرش بکاته سه‌ر ئێران و هه‌روه‌ها زۆر به‌ڵگه‌ی دیکه‌ش.

ئیسرائیل گوتوویه‌تی: له ئاشکرا بوونی ئه‌م به‌ڵگانه، ئه‌م وڵاته رووسپی ده‌رکه‌وتووه

په یام نیر



 
 

Things you can do from here:

 
 

Friday, December 3, 2010

بازداشت فعالان کرد در مریوان همچنان ادامه دارد

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Donbaleh.com by minoohassan on 12/3/10

کردیش پرسپکتیو : تنها چهار روز پس از بازداشت چهار تن از اهالی روستای "گوگجه" مریوان، سه نفر دیگر از اهالی این روستا از سوی نیروهای امنیتی این شهر دستگیر شدند. در حالیکه که گزارش های هفتگی نقض حقوق بشر در کردستان از بازداشت دست کم سی نفر از فعالان سیاسی، مدنی، فرهنگی و ادبی در مریوان طی سه ماه گذشته خبر می دهد، روز دو شنبه هشتم آذر ماه سه تن دیگر در روستای "گوگجه" از توابع مریوان توسط حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران دستگیر و به بازداشتگاه این نهاد نظامی-امنیتی در مریوان منتقل شدند. خبرگزاری کردستان با اعلام این خبر، اسامی دستگیر شدگان را که از اعضای شواری این روستا بودەاند، رحمان رازخدیو، مجید مریمی و عبدالله رایگان ذکر کرد.

 
 

Things you can do from here:

 
 

Wednesday, December 1, 2010

ئاژانسی‌ خه‌به‌ریی‌ موكریان

ئاژانسی‌ خه‌به‌ریی‌ موكریان
mokrian news ajency mahabad news naghada news

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


سێ‌ چالاكی‌ كرێكاریی‌ نه‌غه‌ده‌ به‌ دانانی‌ بارمته‌ ئازاد كران

 

 ئاژانسی‌ خه‌به‌ریی‌ موكریان

 

سدیق خوسره‌وی‌، ئیبراهیم ئیسماعیلپوور‌و عومه‌ر ئیسماعیلپوور، سێ‌ چالاكی‌ كرێكاریی‌ خه‌ڵكی‌ نه‌غه‌ده‌ له‌ به‌ندیخانه‌ ئازاد كران.


 
 

Things you can do from here:

 
 

جلوگیری از فعالیت سایت سید محمد خاتمی در داخل ایران 1389-08-13

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via www.khatami.ir | RSS on 11/4/10

وب سایت شخصی سید محمد خاتمی، رئیس جمهوری سابق ایران براساس تصمیم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مشمول ماده ۲۳ قانون جرایم رایانه ای شده و به موجب ابلاغ رسمی این کارگروه از روز چهارشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۳۸۹ از ارائه خدمات میزبانی به این سایت در داخل ایران جلوگیری خواهد شد. پیش از این هیچگونه اعلام کتبی یا شفاهی به دست اندرکاران سایت مبنی بر تخطی از قانون صورت نگرفته و درخصوص مستندات صدور این ابلاغیه نیز توضیحی داده نشده است. وب سایت شخصی سید محمد خاتمی از بدو شروع فعالیت خود صرفا به انتشار افکار و دیدگاههای رئیس جمهوری سابق ایران ...

 
 

Things you can do from here:

 
 

آغاز کمپین نه به اعدام و سنگسار در زندانهای ایران

غاز کمپین نه به اعدام و سنگسار در زندانهای ایران

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via وب نوشت کردستان پرس by hewraz on 11/5/10

 http://stoopstoning.blogspot.com/

بیایید در مقابل اعدام و سنگسار یک صدا شویم


خشونت در طول تاریخ هزاران ساله حاکمیت،  ساختار و کاراکتر اساسی ذهنیت هیرارشیک واقتدارگرا را بوجود آورده است. در اساس این جو حاکم سبب زیر پاگذاشتن تمامی معیارهای دموکراتیک وپیمان نامه های حقوق بشرئ بین المللی را گردیده است.
این ذهنیت امنیتی از همان ابتد راه را بر بحرانهای سیاسی،اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی و...غیره گشود، که این هم به نوبه خود سبب ایجاد مانع و مشکل در برابر فعالان این عرصه شده است. بگونه ای که کوچکترین حرکت در مسیر دستیابی به حقوق مشروع، مشکلات عدیده ای از قبیل:دستگیری،شکنجه،زندان و اعدام را به همراه خواهد داشت.
این جو  حاکم بخصوص در مناطقی که دارای ویژگیهای ملی،اتنیکی،آئینی،لهجه ای و زبانی را که بعنوان ظرفیتهای غنی اجتماعی مطرح هستند  در وضعیتی مخالف و نامساعد، به عرصه ای برای زندانهای مالامال از روشنفکران،معلمان ،ادیبان،فرهیخته گان،دانش آموزان، فعالان عرصه های مختلف و زنان تبدیل نموده است ،در نهایت شکنجه و اعدام حکایت تلخ تجربه شده است. در مراحل مختلف بصورت گروهی و یا فردی خلقهای ایران با این رویکرد غیرانسانی مواجه گردیده اند که هم اکنون نیز این روند ادامه دارد.
در هر مرحله حوادث تراژدیک مانند قتل عامهای سال 67 زندانیان سیاسی در ایران تکرار میشود. بگونه ای که امروز اعدامهای گروهی در زندانهای مختلف چون زنگ خطری تکرار آن اعمال دهشتناک را تداعی میکند. همچنان که اعدام معلم شهید فرزاد کمانگر،شیرین علم هوئی،علی حیدریان فرهاد وکیلی و مهدی اسلامیان وهمزمان دو عضو  دانشجوی جنبش سبز و شمار فراوان دیگری گواه این واقعیت است.

زنان که از دیرباز تاکنون نقشی حائز اهمیت در مدیریت جوامع انسانی ایفانموده اند، در حالیکه امروزه به بهانه های مختلف با نام شریعت روبروی شدیدترین هجومهای ایدئولوژیک قرار میگیرندکه اجرای حکم رجم(سنگسار) پلیدترین وجهه ی این رویکرد است که از سوی سیستم اقتدارگرا اعمال میشود.
بدون در نظر گرفتن این وقایع، مجامع بین المللی، در خدمت منافع اقتدارگرایان و  قراردادهای اقتصادی آنان بوده و بدون توجه و عدم حمایت عملی از اقدامات خلقهای استثمار شده در سطح جهان و باالاخص ایران  برای نیل به دموکراسی و معیارهای حقوق بشر، مشغول بازرگانی و جنگ اقتدار میباشند. همزمان خلقهای ایران زیر فشار و سرکوب روزانه ی سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و روحی روزگار مشقت باری را سپری میکنند و حتی از ابتدائیترین حقوق انسانی بی بهره اند. از سوی دیگر اعدام و شکنجه به اوج خود رسیده و کسی فریاد آزادیخواهانه ی پشت درهای زندان و اتاقهای شکنجه و سکوهای اعدام را نمیشنود.
برای تجدید میثاق با اعدامشدگان و اثبات این که اعدام برای ما پایان نیست بلکه سرآغازیست برای کسب آزادی و همچنین برای اینکه موضع اخلاقی و انسانی خود را علیه اعدام و سنگسار نشان داده و صدایمان را به گوش همه ی جهانیان برسانیم، ما زندانیان سیاسی در زندانهای ایران کمپینی علیه اعدام و سنگسار را با یک روز اعتصاب غذا شروع میکنیم.   
  ما با این امیدکمپین خود را آغاز میکنیم که هنوز هم وجدانهایی آگاه و بیدار در جامعه انسانی زنده اند و بر این باوریم که مبارزه ی ما با حمایت عملی آزادیخواهان همراه خواهد شد. با این اقدام میخواهیم برگی نو در تاریخ تلاش خلقهای ایران برای رسیدن به آزادی و دیموکراسی را به ارمغان آوریم.
1.     سید سامی حسینی              زندان ارومیه
2.     سید جمالالدین                 زندان ارومیه
3.     ایرج محمدی (آذری)       زندان ارومیه
4.     محمدامین آگوشی            زندان ارومیه
5.     حسین خذری                    زندان ارومیه
6.     ابراهیم پیردهقان               زندان ارومیه
7.     گلستان زیباری                    زندان ارومیه
8.     حبیبالله گلپریپور               زندان مهاباد
9.     امل شیخو                            زندان زنجان
10.احمد کاموئی             زندان زنجان
11.نهاد تونجر                 زندان زنجان
12.احسان توپوز             زندان زنجان
13.فرهاد چالش               زندان قزوین            
14. مصطفی علی احمد    زندان سقز
15.قزایی یامان
16.عبدالله حسینی
17.علی احمد سلیمان
18.حسین میرزائی (آذری)
19.بلال چلیگر
20. ارجان قریل                      زندان قزوین
21.محمود بوداک                   زندان قزوین     
22.احمد گورش                     زندان قزوین
23.جمهور اوزگوچ                 زندان تبریز
24.عمر چپرای                        زندان اردبیل
25.منصور محمدی                  زندان بندر عباس
26.خلیل مصطفی رجب          زندان سقز
27.اسماعیل کردوی میلان      زندان رجائیشهر
28.ناصح یوسفی                      زندان رجائیشهر
29.متین ارجان                       زندان اوین  
30.رمضان احمد                     زندان اوین    
31.هادی امینی                      زندان اوین  
32.رمضان ساعدی                 زندان اوین    


   زندانیان سیاسی زندانهای ایران
  14.8.1389

 
 

Things you can do from here:

 
 

لیست کشورهایی که با ایران قرارداد “لغو ویزا” دارند (قبل و بعد از انقلاب)

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via یادداشت های یک آتئیست by cyrusofgreat on 12/1/10

این قبل از انقلاب:

اینم بعد از انقلاب:

کشورهایی که با ایران قرارداد لغو روادید( ویزا) دارند، به این شرح هستند: سوریه، ترکیه ، کیپ ورد، کومور، جیبوتی، کنیا، ماداگاسکار، موزامبیک، سیشل، تانزانیا، توگو، اوگاندا، بولیوی، دومینیکا، اکوادور ، هائیتی، نیکاراگوئه، ونزوئلا، ارمنستان، بنگلادش، اندونزی، لائوس، ماکائو، مولداوی، مالزی، نپال، عمان، سری*لانکا، تیمور شرقی، کوزوو، جزایر کوک، ایالات فدرال میکرونزی، نیووی ، پالائو ، ساموآ ، تووالو

به قول یکی از مسئولان سابق کشور بسیاری از این کشور ها رو آدم بخواد روی کره جغرافیایی پیدا کنه باید از ذره بین استفاده کرد.!



 
 

Things you can do from here:

 
 

يك‌سال‌ونيم زندان براي يك مورخ+دانلود کتاب

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by sayna on 12/1/10

عبدالله شهبازي، نويسنده و مورخ اهل فارس به دليل انتشار كتاب «زمين و انباشت ثروت: تکوين اليگارشی جديد در ايران امروز» به اتهام تهمت، افترا، توهين و نشر اکاذيب به يک سال و نيم زندان محکوم شد. محور اين کتاب که شهبازی آن را در وب‌سايت شخصی‌اش در اينترنت منتشر کرده است و از نامش نيز پيداست زمين خواری در استان فارس است. وي در اين اثر آيت‌الله حائری شيرازی، امام جمعه سابق شيراز را به ضبط غيرقانونی زمين‌های شخصی افراد مختلف متهم کرده است.
با ۴۹ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 
 

Things you can do from here:

 
 

مادر سهراب: سهراب سبز بود ،خودم هم جزء جنبش سبز هستم / اجازه نمی دهم فرزندم ...

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by jomhoriyat on 12/1/10

سهراب من سبز است. بعضی ها می خواهند فرزندم را مصادره کنند که من اجازه نمی دهم. من منکر اعتقاد سهراب نمی شوم و اجازه سوء استفاده از نام او را نخواهم داد.... علاوه بر این شکایت، به آقای شاهرودی رییس قوه قضاییه وقت، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، صادق آملی لاریجانی، کمیسیون امنیت ملی، کمیسیون اصل نود مجلس نامه نوشتم دریغ از جواب. چه کردند برای ما؟ سوال من این است که نقش قوه قضاییه در این کشور چیست و این قوه چکاره است؟ اگر شکایت شما برای همیشه بی جواب بماند؟ از مراجع بین المللی دادخواهی می کنم. باید تکلیف قاتل فرزندم مشخص شود. مگر آن که شرط من را برای آزادی تمام زندانیان سیاسی بپذیرند. البته باید بگویم شهدای روز ۲۵ خرداد سال گذشته تنها فرزند من نبود تعداد زیادی در این روز شهید شدند محرم چگینی، حسن پور، اشکان سهرابی، مسعود هاشم زاده، رامین رمضانی و بسیاری دیگر که هیچ نامی از آن ها نمی برند. برخی خانواده های آن ها را هم تهدید کرده اند که چیزی نگویند. البته هیچ یک از ما خانواده ها از خون فرزندانمان نمی گذریم و اگر درایران جواب نگیریم از مراجع بین المللی پیگیر خواهیم شد. خانم فهیمی، چرا مساله ای مثل کهریزک در دستگاه پیگیری می شود و موضوع شهدای ۲۵ خرداد هنوز بی پاسخ مانده است؟ به خاطر ارتباط نزدیک آقای روح الامینی در دستگاه به حرف ایشان اهمیت دادند. البته محسن روح الامینی، امیر جوادی فر و محمد کامرانی، قهرمانی و ..همه فرزندان من هستند و من فکر می کنم خدا خواست اتفاق کهریزک بیفتد تا صدای ما هم بیشتر به گوش مسوولان برسد. چون این ها باعث شدند صدایی در بیاید. ما با این که این همه گلایه و شکایت داریم هیچ کس پاسخگوی خون فرزندانمان نیست.تنها ندا و سهراب نبودند.جوانان زیادی از بین رفتند ما که نمی توانیم کتمان کنیم، وقتی بهشت زهرا بروید.قطعه ۲۵۷ کاملا مشخص است. ما حق زندگی کردن داریم، حق داریم بپرسیم چرا فرزندانمان کشته شدند؟ قاتل را باید معرفی کنند. در یک دادگاه علنی محاکمه کنند. شما به عنوان اعضای جنبش سبز ایران آینده را چطور می بینید؟ من جنبش را قبول دارم و خودم هم جزء جنبش سبز هستم و به خاطر سهراب تا آخر عمرم راه جنبش سبز ایران را ادامه می دهم.چون جوانان سبز مثل سهراب زیاد هستن و همه آن ها برای من مثل سهراب اند. امیدوارم آینده روشن باشد. آقای لاریجانی در سفر اخیر در مورد حقوق بشر به رعایت کامل این اصل در کشور اشاره داشتند، شما که پس از شهادت فرزندتان تحت فشارهای مختلف بودید، آیا موافق این ادعای ایشان هستید؟ به هیچ عنوان قابل قبول نیست؛ اگر حقوق بشر رعایت می شد چرا سهراب من را کشتند؟ چرا جان این همه جوان را سال گذشته گرفتند؟ من یک مورد ساده را برای شما مثال می زنم یکی از حقوق شهروندی راه پیمایی مسالمت آمیز بدون سلاح است چرا روز ۲۵ خرداد این همه بچه های ما را کشتند؟ مگر خلافی کردند؟ حق اعتراض حق هر انسانی است. معلوم هست هنوز غم از دست رفتن سهراب تسکین نیافته اید. هنوز نمی توانم باور کنم.سهراب برای من خیلی عزیز بود.باورم نمی شود برای من قابل هضم نیست چطور یک هموطن روی هموطن خود اسلحه بکشد.کجای دین و قرآن گفته یک مسلمان م یتواند مسلمان دیگر را بکشد، از بالای پل پرت کند. با ماشین از روش رد شود .اسلحه بکشد.با وجود سن ۵۵ ساله ام هنوز این ها را نفهمیدم. بعضی وقت ها فکر می کنم آیا قدرت یا مال آن قدر ارزش دارد که به خاطر آن جان می گیرند. و حرف آخر؟ سهراب من سبز است. بعضی ها می خواهند فرزندم را مصادره کنند که من اجازه نمی دهم. من منکر اعتقاد سهراب نمی شوم و اجازه سوء استفاده از نام او را نخواهم داد. مگر از دولتی ها سراغ شما برای دلجویی آمدند؟ از هلال احمر و استانداری بعد از شهادت سهراب آمدند. آمدند نمی دانیم دردی از ما دوا کنند یا دردی به دردهایمان اضافه کنند. آن ها که از استاندار آمده بودند گفتند از بین رفتن فرزندتان کار اغتشاشگران بود گفتم پس همه مردم ایران اغتشاشگر هستند. بعد هم گفتند که شما ۳ فرزند دیگر هم دارید که به نوعی مارا تهدید کردند. در هر حال مساله ما دادخواهی است.
با ۵۵ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 
 

Things you can do from here:

 
 

:: آیت الله صافی: بدحجابی‌ در خشکسالی تاثیر دارد/ اعزام زنان ورزشکار ب

آیت الله صافی: بدحجابی‌ در خشکسالی تاثیر دارد/ اعزام زنان ورزشکار ب

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by cuttlas on 12/1/10

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با انتقاد از اعزام ورزشکاران زن به خارج از کشور آن را مایه شرمساری دانست و خواستار جلوگیری از این نوع مسائل شد. به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید، ظهر امروز در دیدار جمعی از اعضای جامعه روحانیت شیراز با اشاره به مطلب فوق خاطر نشان کردند: در شرایط کنونی باید با زبان وشیوه مناسب نسبت به اجرای اصل امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اهتمام داشته باشیم. * تأثیر گناهان در خشکسالی ایشان با بیان این که انجام معاصی و گناهان و بدحجابی‌ها در بروز مساله خشکسالی تاثیر زیادی دارد، اظهار داشتند: باید به سوی خدا برویم و از ارتکاب گناهان و تظاهر به معاصی که متاسفانه روز به روز در جامعه بیشتر می شود، به شدت دوری کنیم. حضرت آیت الله صافی گلپایگانی همچنین با تاکید بر این که ما نباید نسبت به عالم غیب و خداوند متعال غافل باشیم، افزودند: در مساله خشکسالی همه باید دست به دعا برداریم و انشاالله در آستانه ماه محرم و به برکت عزاداری سید و سالار شهیدان، خداوند باران رحمتش را بر این ملت نازل کند و دعای خاص امام زمان (عج) نیز شامل حال ما شود. ایشان با اشاره به رسالت مهم روحانیت در ارشاد و هدایت جامعه گفتند: علما همواره پرچمداران امر به معروف ونهی از منکر بوده اند.
با ۵۴ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 
 

Things you can do from here: