Thursday, September 16, 2010

اگر پیامبر اسلام الان مبعوث می شد و ائمه اطهار در لندن زندگی می کردند، هر کد...

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via گمنام by گمنام گمنامیان on 9/13/10

فرض کنیم که پیامبر اسلام ، الان به پیامبری مبعوث می شد و انگلیس نیز به تصرف مسلمانان در می آمد، چه احادیثی به نظر شما از پیامبر اسلام صادر می شد ؟!

حضرت محمد (ص): لندن شهر بسیار خوبی است، مدارس بسیاری در آن وجود دارد که به آموزش کودکان دختر می پردازند. من یکی از آنها را بازدید کرده ام، ماشاالله هزارتا مثل عایشه من آنجا است. مسولیت تمام مدارس دخترانه ابتدایی را خودم شخصا به عهده می گیریم. (بسکه پیامبراسلام قلب رئوفی داشته اند!)

حضرت علی(ع): بعد از جنگ جهانی دوم ، هزاران زن بیوه آنجا است که نیازمند نان خشک هایی هستند که من به عنوان کمک به آنجا می برم.

حضرت فاطمه(ص)؛(خطاب به ملکه انگلیس): توله سگ!! این هایدپارک جزویی از باغ فدک است که پدرم به من بخشیده است !! یالله پس بده آنرا !

امام حسن مجتبی (ع): ایشان مشغول صیغه کردن زنان لندن می بود و وقتی برای صدور حدیث پیدا نمی کرد. از دولت انگلیس خراج هند را به عنوان باج سبیل می گرفت و مشغول عیاشی می شد تا اینکه با زهر کله پا می شد !

حضرت امام حسین(ع): با یک لشکر 72 نفره از فرانسه به قصد فتح مجدد انگلیس و خارج کردن آن از دست یزید زمان، به انگلیس حمله می کرد.او و یارانش سوار شش قایق بادی می شدند(از آنهایی که پلاستیکی است و با پمپ باد می شود!) و در وسط دریا گرفتار زیردریایی اتمی انگلیس و ناو های هواپیما بر می شدند(!) ، حضرت امام حسین(ع) خطاب به فرمانده ناوهواپیمابر انگلیس، از روی همان قایق بادیش داد می زند: اگر دین ندارید ، لااقل آزاده باشید !!

امام سجاد(ع): اصولا ایشان تمام وقت در یکی از بیمارستانهای لندن بستری می بود و مشغول صیغه کردن پرستاران گرامی می شدند، حدیث ایشان: بدرستی که این بیمارستان قسمتی از بهشت است که خداوند به عنوان معجزه بر روی زمین قرار داده است و پر است از حوری !!

امام محمد باقر: در حالی که در یک دیسکو قر می دهند، حدیث زیر را صادر می فرمایند: خوردن شاش شتر و خواندن دو رکعت نماز ، از ریزش باران در روز بعد جلوگیری می کند!!

امام جعفر صادق(ع): بدرستی که خوردن فیش اند چیپ و بعد گرفتن ناخن در همان روز باعث جلوگیری از زردی می شود. حدیث دیگر: از ما نیست کسی که آبجو بخورد و از سر بریده جدم حسین بن علی ، یاد نکند.(اسم ایشان به صورتهای متفاوتی نوشته می شود، مانند امام سارق ماهر و ...)

امام موسی کاظم(ع) : در حالی که در مسابقات اسب سواری ، نصف پولش را همان روز باخته و نصف دیگرش را شب قبل در کازینو، در حالی که عصبانیت خود را می خورد(کظم غیظ می کنند) می گوید: بدرستیکه جوشانده پشکل شتر، باعث جلوگیری از باخت آدم می شود.

امام رضا (ع) ملقب به رضا کفتر باز-رضا سیانور : (او با دختر ملکه ازدواج کرده و در دربار ملکه زندگی می کرد): بدرستیکه اگر کسی خانه خود را در انگلیس وقف من کند، من او شفاعت او را در قیامت می کنم! (بزودی ثروت او از ملکه بیشتر می شود و ملکه در انگور او سیانور می ریزد. من فقط نمی دانم این خدا که از همه چیز اطلاع دارد، چرا به رضا کفترباز نگفت که این انگور را نخور!)

امام زمان (عج): ایشان در چاهی در لندن زندگی می کردند ، اما چون شهرداری لندن به ایشان و چاه مذکور گیر داد و می خواستند ایشان را به بیمارستان روانی منتقل کنند، ایشان از دست ماموران فرار کرده و درون سیستم فاظلاب لندن پناه برده اند، امکان ارتباط و دریافت حدیث از ایشان مقدور نیست !!


لینک این مطلب در بالاترین که آراد عزیز زحمت ارسالش را کشیده است.


 
 

Things you can do from here:

 
 

Monday, September 13, 2010

«همه ما عضو یک خانواده هستیم»

«همه ما عضو یک خانواده هستیم»

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by irane on 9/13/10

شماری از شهروندان کردستانی روز گذشته، جمعه همزمان با عید فطر با خانواده‌های چهار فعال سیاسی ایرانی کرد اعدام شده در اردیبهشت ماه جاری، دیدار کردند. به گزارش رادیو زمانه، در این برنامه که در منازل فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی و علی حیدریان برگزار شد، شماری از فعالان مدنی و سیاسی کردستان و خانواده‌های زندانیان سیاسی و کشته شدگان کردستان حضور داشتند. سلطنت رضایی، مادر فرزاد کمانگر پس از دیدار با فعالان مدنی و سیاسی در منزلش در شهر کامیاران، همراه آنان برای دیدار با خانواده علی حیدریان و فرهاد وکیلی به سنندج رفت. مادران این سه زندانی سیاسی اعدام شده، با بیان اینکه «همه ما عضو یک خانواده هستیم» از افرادی که در این مدت آنها را تنها نگذاشته و همدردی خود را اعلام کردند، سپاسگزاری کردند. بنا به این گزارش در شهر ماکو نیز مراسم همدری با خانواده شیرین علم کوهی، یکی دیگر از افراد اعدام شده در اردیبهشت جاری برگزار شده‌است. فرزدا کمانگر، فرهاد وکیلی، علی حیدریان و شیرین علم هولی ۴ فعال ایرانی کردی هستند که ۱۹ اردیبشهت سال جاری ب همراه مهدی اسلامیان شهروند شیرازی، در زندان اوین تهران اعدام شدن این پنج نفر که به «محاربه» متهم شده بودند، بدون اطلاع خانواده و وکلای خود به دار آویخته شدند. فرزاد کمانگر، علی حیدریان و فرهاد وکیلی در سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ به اتهام عضویت در حزب کارگران کردستان ترکیه (پ‌ک‌ک) دستگیر و پس از محاکمه به اعدام محکوم شده‌ بودند. شیرین علم‌هولی نیز در ۲۸ آذر ماه ۱۳۸۸ به اتهام «خروج غیرقانونی» از مرز، به تحمل دو سال حبس تعزیری و به اتهام «محاربه از طریق ارتباط با پژاک»، به اعدام محکوم شده بود. مقامات جمهوری اسلامی ایران از تحویل اجساد و نشان دادن محل دفن این افراد ش به خانواده‌های‌شان خودداری کردند. پس از اعدام این چهار فعال سیاسی مردم شهرهای کردستان طی یک اعتصاب عمومی گسترده نسبت به این اعدام‌ها اعتراض کردند.
با ۵۹ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 
 

Things you can do from here:

 
 

Kurdish people responded to the BDPs demand:

تحریم رفراندوم توسط احزاب کورد ترکیه به دلیل در نظر نگرفتن راه حلی دمکراتیک برای مسئله حقوق کوردها در آن کشور

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via Rojhelat News by (Rojhelat English) on 9/12/10

 

NORTHERN KURDISTAN--ever since the AK Party took over the power in Turkey, it have been attempting to manipulate the people of Turkey and particularly Kurdish people in Northern Kurdistan to back AK Party's policy changes in Turkey, including today's constitutional amendment referendum.

However, despite the promises that the AK Party gave to the Kurdish people that the Kurdish issue will be solved peacefully and democratically, the promise which was given to the Kurds was not honoured by the AK Party. Instead, AK Party's government increased its discriminatory policies toward the Kurds, and tightened their existing Turkishness rules and policies.

Because the Turkish government have not kept its promise, the pro-Kurdish party BDP asked Kurdish people to boycott referendum.

BDP's decision to boycott the referendum had a huge impact in almost all of the Kurdish cities, where voter turnouts stayed under 50 percent.

In most populated Kurdish city, Diyarbakir nearly 70 percent of the voters joined boycott campaign.

Only 276,609 of the total 840,859 voters casted their votes. Over half a million Kurds did not vote in the referendum.

In Van, second largest Kurdish city, voter turnout is 48 percent according to final results.

Only 7 percent of the total eligble voters showed themselves in ballots while a record of 93 percent joined boycott campaign in Hakkari.

77 percent of Sirnak's voters also boycotted the referendum.

Mardin, Siirt and Batman are the other cities where voter turnout stayed under 50 percent.

In Mus 46 percent and in Dersim 35 percent of voters joined the boycott campaign by the BPD.

 

 


 
 

Things you can do from here:

 
 

می خواهند مسلمانان جهان بگویند باراک حسین اوباما واقعا با ماست.

هدف سیاست امریکایی شاید این باشد که چهره مخدوش ضد اسلامی دولت امریکا را اصلاح کند:
یکی می خواد قرآن بسوزونه اوباما این مرد دارای اجداد مسلمان وسیاهپوست مثل یک قهرمان وارد میدان می شود و او را برحذر می دارد.
اوباما برای مسلمانان در قلب نیویورک در ابتدای ماه رمضان مسجد می زنند و به مسلمانان جهان تبریک می گوید و در ضیافت افطار شرکت می کند.
اوباما در مصر آیه قرآن می خواند.
می خواهند مسلمانان جهان بگویند باراک حسین اوباما واقعا با ماست.

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


بر خلاف سال‌های گذشته نهمین سالروز یازده سپتامبر، روز همدلی و همبستگی شهروندان آمریکا از هر نژاد و اعتقاد نبود. روز شنبه، به رغم توصیه‌های باراک اوباما، موجی از اسلام‌ستیزی در برخی شهرهای آمریکا به راه افتاد.

 
 

Things you can do from here:

 
 

بــــووكێكی هــــه‌شت ســــاڵان لــــه‌عــــه‌ره‌بستان داوای تــــه‌ڵاق ده‌ك...

دختری که طبق سنت رسول الله در نکاح با عایشه 9 ساله در عربستان به عقد مردی 50 ساله در آمده تقاضای طلاق دارد.

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


ته مه نم 8 ساڵانه بووه كه‌ به‌زۆر به‌پیاوێكی سه‌رووی ته‌مه‌ن 50 ساڵ درابووم

PNA-کۆمه‌ڵایه‌تی: ته‌مه‌نی هاوسه‌رگیری له‌عه‌ره‌بستانی سعوودیا له‌به‌راورد له‌گه‌ڵ زۆرێك له‌وڵاتانی دیكه‌ی ئیسلامی له‌خوارێیه‌، كچۆڵه‌یه‌كی 8ساڵانه‌ی عه‌ره‌بستانی كه‌ به‌زۆر به‌پیاوێكی سه‌رووی ته‌مه‌ن 50 ساڵ درابوو، داوای له‌دادگا كردووه‌ به‌هانایه‌وه‌ بچێت و له‌و گرفته‌ رزگاری بكات.به‌گوێره‌ی راپۆرتێكی "رادیۆی بی بی سی"، كچۆڵه‌ 8ساڵانه‌ سعوودیه‌كه‌ گوتی:"من ئاگام له‌هیچ نه‌بووه‌ باوكم سه‌ربه‌خۆ منی به‌پیاوێكی ناسیاری خۆی كه‌ ته‌مه‌نی له‌سه‌رووی 50 ساڵه‌ه‌وه‌یه‌، داوه‌." دایكی ئه‌و بووكه‌ 9 ساڵانه‌ كه‌ هه‌ر له‌سه‌ره‌تاوه‌ ناڕازی بووه‌، داوای هه‌ڵوه‌شانه‌وه‌ی هاوسه‌رگیرییه‌كه‌ی له‌دادگا كردووه‌.
ماره‌كردنی كچانی كه‌م ته‌مه‌ن له‌پیاوان به‌ته‌مه‌نی نادیاره‌وه‌ له‌وڵاتانی "یه‌مه‌ن و عه‌ره‌بستان و هیندێ وڵاتی تر باوه‌، سه‌ره‌ڕای ئه‌وه‌ش پرس پێنه‌كردن به‌كچان و بوونی مافی ته‌ڵاق له‌ده‌ست پیاوان ئه‌و كۆت و به‌ندانه‌ی توندتر كردووه‌ته‌وه‌.
له‌به‌شێك له‌وڵاتانی دیكه‌ی ئیسلامی له‌پاڵ شه‌ریعه‌ته‌كانی ئیسلام دا ماره‌ كردنی كچانی ژێر ته‌مه‌نی 18 ساڵ نایاساییه‌، كه‌ ئه‌وه‌ش هۆكاری رۆحی، جیسمی، كۆمه‌ڵایه‌تی، فیكری و پزیشكی تایبه‌ت به‌خۆی هه‌یه‌



 
 
 
 

ســـه‌لـــه‌فییه‌کان له‌ شاری جـــوانـــڕۆ هـــێرش ده‌که‌نه‌ ســـه‌ر خـــه‌ڵک

سلفی های دیندار در شهر جوانرود کردستان بیداد می کنند.

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 


وه‌هابییه‌کانی ئه‌و شاره‌، ماوه‌یه‌که‌ جموجۆڵێکی به‌رچاویان له‌و شاره‌ ده‌ست پێکردووه‌ و له‌ شوێنه‌ گشتییه‌کان ده‌رده‌که‌ون. ئه‌وان به‌ تووندی دژی بیری نه‌ته‌واییتین‌ له‌ وه‌ڵامی پرسیاری ئێمه‌ دا که‌ ئه‌وانه‌ کاریان چییه‌؟ چی ده‌که‌ن؟ به‌رنامه‌یان چیه‌؟ ئه‌و وتی:" به توندی دژ به بیری نه‌ته‌وایه‌تی ده وستنه وه و هه ر جوره نه‌رم و نیانیه‌ک(میانه ره وی)یه‌ک که له لایه‌ن مه‌لا ئاینیه‌کان بکریت و بانگه‌شه‌ی بو بکریت، ئه‌وان به توندی هه‌ڵوێست ده‌گرن

له‌ درێژه‌دا لێمان پرسی که‌ ناوی ره‌سمیی ئه‌وانه‌ چییه‌؟ به‌رنامه‌ و یه‌هدافیان چییه‌ و بانگه‌شه‌ بۆچی ده‌که‌ن؟
وتی: ئه‌وانه‌ ژیر لقی ئه‌لقاعیده و جه‌ریانانگه‌لی رادیکالن و به ته‌واوی دژبه جه‌ریانگه لی ئازادی خوازی مافی مروفن

له‌ بابه‌ت ئه‌وه‌ی که‌ ئایا ئه‌وانه‌ هه‌ر کوردن یان غه‌یری کوردیشیان له‌گه‌ڵه‌؟ و جۆری پۆشش و جل و به‌رگیان چۆنه‌؟
هه‌واڵنێرمان وتی: ئه‌وان جل و به رگی کوردی و بلوچی له به‌ ر ده‌که ن؛
له به ر ئه وه ی ده چن بو زاهیدان
له وی بیرکه وه ر ده گرن

پرسیم که‌ کارو چالاکیان چییه‌ و چۆنه‌ له‌ ناو شاردا؟
ئه‌و سه‌ره‌ڕای ئاماژه‌ کردن به‌ کاری توندوتیژی ئه‌و گروپه باسی ئه‌وه‌ی کرد که‌‌ چه‌ند روژ له‌مه‌وبه‌ر ئه‌و تاقمه‌ مه‌رقه‌دی "شیخ سه‌فایه‌دین"یان له جوانرۆ ئاگر داوه و هه‌روه‌ها ماموستایه‌کی ئایینی میانه‌ڕه‌ویان به‌ ناوی "مه‌لا عه‌لی باوه‌جانی" به‌ر لێدان داوه‌. ئه‌و مه‌لایه‌ له مزگه‌وت باسی مافی ژن و به‌شداری کردنی ئه‌وانی له کاروباری کومه لایه‌تی کردووه. ئه‌و له‌ درێژه‌ دا هه‌روه‌ها وتی که‌ هه‌ر هه‌مان گرووپ به‌ سلاحی گه‌رم وه‌شوێن کوڕیک به‌ ناوی "عه‌لیره‌زا شه‌فیعییه‌" که‌وتوون و ویستوویانه‌ بیکوژن.
هه‌ر له‌ درێژه‌ی په‌لامار و ده‌ستدرێژی ئه‌و گروپه‌دا و دوای ئازار و ئه‌زییه‌تی مه‌لا عه‌لی باوه‌جانی، درگا و په‌نجه‌ره‌ی شێخێ که‌ دراوسێی ناوبراو بووه‌ ده‌شکێنن. چه‌ندن رۆژیش پیش ئێستا کوڕیکیان به ناوی "سجادی قوبادی" داوه‌ته‌ به‌ر چه‌قۆ.
هه‌روه‌ها ئه‌وان دایک و خوشکه‌کانیان ناچار ده‌که‌ن که‌ به‌ ده‌مامک و رووبه‌ند بچنه‌ ده‌ره‌وه‌.

هه‌واڵنێرمان هه‌روه‌ها ئاماژه‌ی به‌وه‌ کرد که‌ ئه‌وان به‌ یارمه‌تیدان به‌ بنه‌ماڵه‌ فه‌قیره‌کان و هه‌روه‌ها به‌و ئه‌و که‌سانه‌ی که‌ له‌ بواری خێزانی و کۆمه‌ڵایه‌تی داڕماون، هه‌وڵ ده‌ده‌ن که‌ لایه‌نگر بۆ خۆیان په‌یدا بکه‌ن.

سه‌رچاوه‌که‌مان باس له‌وه‌ ده‌کات که‌ له‌ شاری جوانرۆ بیری نه‌ته‌وایه‌تی له‌ ناو لاوان و تاه‌لاوانی ئه‌و شاره‌ روو له‌ گه‌شه‌یه و دروست کردن و مه‌یدان دان به‌و جۆره‌ که‌سانه‌، به‌ مه‌به‌ستی له‌مهپه‌ر خستنه‌ سه‌ر گه‌شه‌ی بیری نه‌ته‌وایه‌تی و به‌ لاڕێدا بردنی ئه‌و بیرۆکه‌یه‌ له‌ ناو خه‌ڵک دا.

سه ر چاوه مه لپه ر  به‌یانی



 
 
 
 

Sunday, September 12, 2010

یک عده نمی‌خواهند کارگران ساختمانی بیمه شوند

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by ferdows on 9/11/10

هرچند به گفته مقامات کارگری از جمله رییس فراکسیون کارگری مجلس طرح بیمه کارگران ساختمانی از سال ۱۳۰۵ در کشور ما مطرح بوده اما هنوز این قشر ۵/۱ میلیونی که با احتساب خانواده هایشان تعداد آن ها به رقمی حدود شش میلیون نفر می رسد، از این مزیت بهره مند نیستند. به گزارش خبرآنلاین، شاید همین هم بهترین عامل برای کاهش تعداد این کارگران باشد که اکنون دیگر طبق آمارها ۶۰ درصد شاغلان این بخش نیروی کار غیرایرانی هستند. از سوی دیگر در حالی این قشر بیمه نیستند که بیشترین حوادث در حین کار در همین بخش ساختمانی است. غلام رضا توکلی رییس انجمن صنفی کارگران ساختمانی درباره زمان تصویب و ابلاغ قانون بیمه کارگران ساختمانی گفت: این قانون در سال ۸۶ در مجلس تصویب شد و بعد از تصویب آن، زمزمه هایی بلند شد که چون این موضوع باعث گران شدن زمین می شود، نمی تواند اجرا شود و به همین دلیل مسکوت گذاشته شد. تا اینکه در سال ۸۷ همین قانون در مجلس اصلاح و به دولت ابلاغ شد. بعد از آن چون دولت آیین نامه اجرایی این قانون را تهیه نکرده بود، اجرا نمی شد تا اینکه بعد از اینکه کارگران ساختمانی خواهان اجرای این قانون شدند، در سال ۸۹ آیین نامه آن در دولت تصویب شد تا اجرا شود. در این شرایط سازمان تامین اجتماعی هم خود را برای اجرای این قانون و بیمه کردن کارگران ساختمانی آماده می کرد که ناگهان شهرداران، استانداران و شوراهای شهر گویا نامه ای به وزارت کشور نوشتند که این قانون به حالت تعلیق در بیابد و وزارت کشور هم با این موضوع موافقت کرده است. این مشکل واقعا کارگران ساختمانی را ناراحت کرد. کارگرانی که سال هاست هیچ قانونی آن ها را پوشش نمی دهد و تحت هیچ حمایتی نیستند. وی با اشاره به این که "در هنگام ساخت ساختمان ها، معمولا پولی را برای بیمه کارگران ساختمان از کارفرما دریافت می کنند" تصریح کرد: در این طرح بیمه کارگران ساختمانی هم وضعیت تقریبا همین طور است که آقایان می گویند روی قیمت زمین تاثیر می گذارد، اما همه این ها بهانه است. مسئله این است که کارگران ساختمانی کشور یک نیروی عظیمی محسوب می شوند که در شهرها، روستاها، محله ها و خیابان ها پخش هستند و دارند کار می کنند و اگر این قانون اجرا شود دیگران را نیز به بیمه کردن و شدن تشویق می کنند. مخالفان از این وحشت دارند. یک عده نمی خواهند. توکلی ادامه داد: یک عده واقعا نمی خواهند این گونه شود. منظورم این بساز و بفروش هایی است که پول بادآورده از این کار را به جیب می زنند. کسانی که بدون هیچ هزینه جانبی از کارگر کار می کشند و اگر هم کارگر بمیرد یا در سرما خشکش بزند برایشان مسئله ای نیست. وی درباره بیمه مشاغل آزاد کارگران تاکید کرد: کارگران می توانند از این بیمه بهره مند شوند، اما باید ماهی ۸۰ هزار تومان پول بدهند. فردی که واقعا کارگر ساختمانی باشد، نمی تواند حق بیمه ماهانه ۷۰ هزار یا ۸۰ هزار تومان را بپردازد. چون این کارگران همیشه که کار نمی کنند، ممکن است هفته ای کار کنند و در هفته ای دیگر کاری نداشته باشند. در مورد آن بیمه حوادث هم باید بگویم که این بیمه ها فقط برای آن است که اگر در حین کار حوادثی رخ داد، کارگر بتواند از آن بیمه استفاده کند و بازنشستگی و ازکارافتادگی ندارد. توکلی با اشاره به شرایط بیمه جدیدی که قرار است کارگران ساختمانی را شامل شود، گفت: خود کارگر ساختمانی باید هفت درصد حق بیمه را بدهد. به عبارتی هفت درصد را مستقیم کارگر خودش می دهد و یک تا چهار درصد هم وقتی جواز گرفته شود، توسط دریافت کننده جواز پرداخت می شود. بقیه آن را هم که دولت تامین می کند. البته ممکن است این مبلغ بالاتر از رقم مدنظر نیز شود. چرا که برای هر ساختمانی روی متراژ آن مبلغی دریافت می شود. برای همین هم است که می گویند قیمت ساختمان را بالا می برد. چرا که براساس متراژ باید پول بدهند. اما این هزینه هم به مانند هزینه های دیگر است. چه ایرادی دارد برای ساختمانی که ۴۰۰ میلیون تومان هزینه می شود، ۱۰ میلیون هم برای کارگران آن باشد. وی درباره تعداد کارگران ساختمانی در حال حاضر گفت: مراکزی مانند وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی و شهرداری ها هیچ کدام آمار دقیقی در مورد تعداد کارگران این بخش ندارند اما برآوردها روی یک میلیون تا ۵/۱ میلیون نفر است که با خانواده خود تعدادشان پنج میلیون تا شش میلیون نفر می شود. توکلی با اشاره به این که اجرای این قانون شش میلیون نفر را پوشش می‌دهد اظهار داشت: این دولت است که باید نشان دهد به هر حال می خواهد این قانون را اجرا کند و حمایت از مستضعفان را ادامه دهد. وی با بیان اینن که دولت "اصلا نشان نمی دهد که مشکل چیست" گفت: مشکل دولت نیست. مشکل عواملی است که اخیرا به وزارت کشور نامه ای نوشتند تا این قانون به حالت تعویق دربیاید. توکلی افزود: دولت باید حمایت کند تا این مسائل از بین برود. متاسفانه اکنون استاندارها در این زمینه ورود پیدا کرده اند و چون استاندار عالی ترین سطح مقام اجرایی در استان ها و نماینده حقیقی دولت هستند، این تلقی به وجود آمده که این موضوع با اشاره دولت بوده و می خواهند وانمود کنند که دولت است که رو به روی کارگران ساختمانی ایستاده است. به همین دلیل دولت باید این مسئله را حل کند. نماینده های دولت نباید خودشان را روبه روی کارگران ساختمانی قرار می دادند و باید حداقل برای خروج از این بن بست راهکاری ارائه می کردند نه اینکه خودشان را در برابر کارگران و در کنار غنی زاده ها قرار دهند.
با ۳۱ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش اقتصاد
نظرات

 
 

Things you can do from here:

 
 

سفر به گذشته امکان پذیر شد!

 
 

Sent to you by گریلا via Google Reader:

 
 

via بالاترین by yasharalee on 9/12/10

فیزيکدانان کوانتوم در موسسه تکنولوژی ماساچوست MIT معتقدند امکان خلق ماشین زمانی که بتواند بدون ایجاد اثر "پارادوکس پدربزرگ" بر روی گذشته تاثیر بگذارد وجود دارد دانشمندان برای سالها توانسته بودند حالت کوانتومی را از جایی به جایی دیگر تله پورت (انتقال ماده یا انرژی با سرعتی بالاتر از سرعت نور) کنند. اکنون "سث لوید" و گروهی از محققان MIT اعلام کردند با استفاده از چنین اصولی و با کمک گرفتن از دیگر تاثیرات قدرتمند کوانتومی که به Postselection شهرت دارند امکان بازگشت به گذشته وجود خواهد داشت. به گفته "لوید" امکان کانال زدن از آینده به گذشته برای ذرات و برای انسانها وجود دارد.
با ۳۹ امتیاز و ۲۱ نظر فرستاده شده در بخش علم و تکنولوژی
نظرات

 
 

Things you can do from here: